joi, 16 iunie 2011

Haul!

      Imi pare rau ca postarea promisa nu a venit ieri, pentru ca nu am avut acces la internet toata ziua. Nu v-am abandonat de buna voie!

      Mi-am cumparat cateva lucruri in ultimele zile si vi le prezint si voua in pozele de mai jos! Vor urma review-uri in zilele urmatoare. Unele produse le incerc pentru prima data, asa ca sunt la fel de curioasa ca si voi sa vad daca sunt bune.

      Mi-am cumparat doua plicuri foarte dragute.

Am primit o crema de corp Giordani Gold, pe care am avut-o si in trecut si am fost foarte multumita de ea, desi nu imi place mirosul sau puternic.

      Sunt foarte curioasa cum vor fi creionul de ochi S-he Style Zone si primer-ul Alverde, pentru ca este pentru prima data cand imi cumpar produse de machiaj de la ei.


     Mi-am mai luat un quad She Style Zone cu alb, gri, negru si lila. Sunt culori intense, le-am incercat si rezista surprinzator de bine. Va recomand sa faceti o incursiune prin DM daca aveti unul in orasul vostru, pentru ca noua colectie S-he este irezistibila si are preturi foarte mici.

     Tot din DM mi-am luat ulei de ricin cu vitamina A.

     Din Sensiblu mi-am cumparat un set de trei gloss-uri Sexy Mother Pucker de la Soap&Glory si pot spune ca pisca tare, tare, dar si buzele arata mult mai pline. Am primit cadou inca un set de gloss-uri si un pachet de servetele matifiante de la Boots.


     Cam atat mi-am cumparat, mi-ar fi placut si o rochie vaporoasa, in culori tari, dar nu am gasit niciun model pe gustul meu. Nici de L'Oreal Glam Bronze nu am dat, desi mi l-as fi dorit.

     Vor urma review-uri in zilele urmatoare iar daca vreti sa incep cu ceva anume, imi puteti spune intr-un comentariu!

Sa aveti o zi placuta!

16 comentarii:

  1. Numai bunatati ! Si eu sper sa ajung in Dm dar nu stiu

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Emm@, Dariaa, multumesc, si pe mine m-au tentat foarte tare :D! Va pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. sa le folosesti cu placere.
    e ceva promotie in sensiblu? si eu vreau sa incerc gloss-urile de mai sus.

    RăspundețiȘtergere
  4. de ce ti-ai cumparat doua gentute atat de asemanatoare? :))

    RăspundețiȘtergere
  5. sa le folosesti cu placere :)
    pe mine m-ar interesa sa stiu cat de bune sunt servetele matifiante de la Boots, chiar vreau sa le incerc si eu... ce fain e ca tu le-ai primit cadou :)... pe mine nu m-au tentat gloss-urile soap & glory tocmai pentru ca am citit undeva ca pisca buzele :))

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Ioanna, da, la un set de gloss-uri Sexy MotherPucker mai primesti un set gratuit, daca ai card Sensiblu. In plus, si mie, si unei doamne din fata mea ne-au dat servetele matifiante. Mai erau promotii si la cremele de protectie solara... Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. @World of Leea, pentru ca mi-au placut amandoua, desi seamana destul de mult si le-am luat la un pret foarte bun, am considerat ca merita :D. Una dintre ele a ajuns la mama mea, pe cea cu dungi oblice am pastrat-o eu. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Allie, multumesc! O sa fac un review servetelelor. Am incercat unul si nu mi se par mai bune decat o pudra matifianta si nici nu as da atat de mult pe ele, in mod normal costa 37,9 ron. Daca nu le primeam cadou, cu siguranta nu le cumparam. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  9. si cat au fost cele 3 glossuri?nu gasesc si individual glossul de la soap&glory?

    RăspundețiȘtergere
  10. @PreciousBoutique, setul de gloss-uri a fost 50 ron.
    Nu stiu daca se gaseste si individual, la Sensiblu din Unirii mi-au aratat doar setul de 3 gloss-uri. Mai este un set cu produse Soap&Glory, printre care se afla si un gloss. Un gloss are 7 ml. Multumesc pentru comentariu!

    RăspundețiȘtergere
  11. Mersi mult, am card. O sa trec, sper sa nu fie doar in anumite Sensiblu.
    PreciousBoutique, eu am vazut gloss si individual, era 19 lei parca.

    RăspundețiȘtergere
  12. Sa le folosesti cu placere!!
    Arata foarte bine gloss-urile. Te puuup.

    RăspundețiȘtergere
  13. @ Ioanaa, cu multa placere!

    @Daniela, iti multumesc frumos! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  14. Foarte faina prada :D. Sa le folosesti cu mare-mare placere. Imi plac maxim luciurile de buze. :D

    RăspundețiȘtergere
  15. @Iulia, multumesc mult! Sincer, din ce mi-am luat, gloss-urile m-au cucerit. Au niste nuante superbe si se vad foarte bine pe buze. O sa le fac review si swatch in curand. Te pup!

    RăspundețiȘtergere