miercuri, 3 aprilie 2013

Beauty News - de astazi si cosmetice la TinaR!

TinaR si-a extins magazinul online cu oferte interesante la produse de makeup, parfumuri, dermocosmetice si produse bio. Produsele sunt foarte variate - cele mai atractive mi se par dermocosmeticele Medik8

In categoria makeup, gasiti produse Astor, SLA si Rimmel London, de la fonduri de ten si concealere pana la lacuri de unghii, gloss-uri, pensule si truse de machiaj. Interesanta mi s-a parut solutia de curatat pensulele de makeup - costa 43 de lei si este de la SLA. 

In categoria bio, sunt o multime de branduri, dar si de produse - gasiti tratamente faciale, creme, produse de curatare si demachiere, tratamente anti-acnee, produse de makeup, sampoane, balsamuri si tratamente pentru par. 
 Cat despre parfumuri, veti gasi o multime de sticlute ispititoare, pentru femei si barbati, de la David Beckham, Guess, Beyonce, Celine Dion, Chanson D'Eau, Halle Berry, Heidi Klum, Pierre Cardin, Playboy si Pret-a-Porter. Multe dintre acestea sunt disponibile si in hypermarket-uri sau in DM, la preturi mai mici.

Eu va recomand sa aruncati o privire, mai ales ca intre 4 si 7 aprilie, puteti sa comandati trei produse cosmetice si TinaR va ofera unul dintre ele cadou!

TinaR - VIP 

 
O seara frumoasa!

2 comentarii: