marți, 16 aprilie 2013

Noutati de la Yves Rocher!

Yves Rocher are noutati! Iar noutatile sunt perfecte pentru primavara! De ce? Pentru ca au un miros suav, delicat, primavaratic, de lacramioare. Admir finetea lacramioarelor si le iubesc parfumul, de aceea m-am bucurat sa aflu despre aceasta noua gama Un Matin au Jardin
Ce frumos ar fi sa savurez un fresh de portocale in fiecare dimineata, pe terasa, admirand o gradina plina cu flori parfumate, delicate precum lacramioarele! 
Gama cuprinde apa de toaleta (100 ml), gel de dus (200 ml) si lapte parfumat pentru corp (200 ml). Iar produsele beneficiaza de un pret promotional de lansare, redus cu 30%. 



Un Matin au Jardin cuprinde si alte arome irezistibile - flori de citrice, liliac si trandafir. Am observat ca iubesc din ce in ce mai mult aromele florale, desi pana acum eram adepta parfumurilor fresh. 
Puteti vedea produsele aici.

Gama cu parfum suav de lacramioare nu este singura noutate Yves Rocher. Gelul anticelulitic Minceur Intensive promite o piele tonifiata in 30 de zile. Gelul beneficiaza de un pret redus cu 37% in aceasta perioada.

Daca incercati noile produse Yves Rocher, astept impresii!
O zi frumoasa va doresc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu