luni, 11 februarie 2013

Samponul Gerovital Plant contra caderii parului, bun si accesibil!

De cand am scris postarea despre samponul Klorane cu chinina, aceasta s-a aflat constant intre cele mai citite postari de pe blog. De asemenea, intre cuvintele cheie, sunt mentionate tot mai des cautari legate de caderea parului. Presupun, deci, ca este o problema cu care se confrunta multe persoane si ca gasirea unui remediu pentru caderea parului preocupa femei si barbati, deopotriva.

De aceea, am scris un review unui sampon foarte bun de la Gerovital Plant, formulat tocmai impotriva caderii parului. 

Samponul-tratament Anticadere de la Gerovital Plant este recomandat pentru stoparea caderii excesive a parului, pentru fortificarea radacinii si pentru regenerarea parului. As putea spune ca face ceea ce promite!

Dupa ce am folosit Klorane cu chinina, nu am mai avut nicio problema legata de caderea parului. Mama si bunica, in schimb, se confruntau cu probleme serioase si isi doreau un sampon sau un tratament eficient, dar mai ieftin decat Klorane. Am hotarat, atunci, sa le cumpar samponul Gerovital Plant. Au folosit, de atunci, cate 3 flacoane fiecare, si nu intentioneaza sa renunte la acest sampon. 

Ambele au fost foarte multumite pentru ca parul nu le-a mai cazut, a devenit mai usor de coafat si dupa aproximativ o luna de folosire constanta, chiar au observat o usoara regenerare. 

Incantata de rezultatele obtinute de ele, am hotarat sa il folosesc si eu, pentru a vedea cum se comporta sub alte aspecte - mi-a placut, pentru ca face spuma, curata eficient chiar si parul gras si il lasa moale. Am aplicat balsam dupa folosire, pentru ca mi s-a parut ca varfurile ar avea nevoie de o ingrijire speciala. Apoi am coafat parul cu usurinta. 



Mirosul sau este foarte placut, specific produselor Gerovital. Este un sampon transparent, cu o consistenta usoara, aproape lichida.
Din pacate, ingrasa parul destul de repede. Dupa doua zile, este necesar sa spalati parul, altfel devine gras.

Eu nu ezit sa il recomand, dupa ce am vazut ce rezultate a avut pentru mama si pentru bunica mea si dupa ce l-am apreciat, la randul meu, si pentru alte calitati, nu doar pentru efectele sale contra caderii parului! 
Daca doriti un sampon ieftin, cu rezultate, eu vi-l recomand!

Gasiti samponul in farmacii si in hypermarket-uri, la un pret de aproximativ 12 ron pentru un flacon de 200 ml.
Pentru un tratament mai puternic anticadere si regenerare, puteti utiliza kit-ul Gerovital cu fiole tratament.
  
O zi buna va doresc!

14 comentarii:

  1. Eu chiar imi doream sa -mi cumpar un sampon de acest fel dar habar nu aveam ce fel. Datorita postarii tale acum stiu...multumesc!
    Treci si pe la mine :)http://andreeasmakeup.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut! Multumim frumos de review, sunt incantati ca va plac produsele noastre. Pentru un par gras poti alterna: o spalare cu Samponul Anticadere, o Spalare cu Samponul Sebum Control, ambele din gama Gerovital Plant Tratmanet.

    RăspundețiȘtergere
  3. va recomand sa incercati remediul naturist fabricat de domnul Ambrau Dorel, il gasiti aici: http://ameplant.ro/produs.php?id=1280&denumire=Remediu_Naturist_impotriva_Caderii_Parului_Contra_Matretii_500ml cu incredere!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cauzele caderii parului sunt variate. Si eu am probleme cu caderea parului. Eu folosesc de mai bine de un an samponul Revita pe care il iau din SUA si sunt super multumita. Pot spune ca am vazut schimbarea chiar dupa prima spalare, parul fiind mai matasos, usor de pieptanat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am auzit pana acum de acest sampon - multumesc pentru recomandare!

      Ștergere
  5. Multam pentru review, chiar acum sunt in carrefour la raftul cu sampoane si am sa iau unul. Renunt la head and shoulders, am impresia ca face mai mult rau decat bine, matreata, par mult picat, mancarimi ale scalpului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multam pentru review, chiar acum sunt in carrefour la raftul cu sampoane si am sa iau unul. Renunt la head and shoulders, am impresia ca face mai mult rau decat bine, matreata, par mult picat, mancarimi ale scalpului.

    RăspundețiȘtergere
  7. Multam pentru review, chiar acum sunt in carrefour la raftul cu sampoane si am sa iau unul. Renunt la head and shoulders, am impresia ca face mai mult rau decat bine, matreata, par mult picat, mancarimi ale scalpului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Head&Shoulders mi s-a parut un dezastru - eu m-am ales cu niste coji ingrozitoare din cauza lui si am renuntat sa il folosesc. Samponul Gerovital Plant este, in schimb, un produs bun. Te mai astept pe blog!

      Ștergere
  8. Avand in vedere ca este un sampon "Tratament", poate fi folosit zilnic ? Sunt baiat, folosesc gel de par, am si parul gras de la natura, asa ca nu prea imi permit sa ma spal la 2-3 zile pe cap. Deci, daca il folosesc zilnic, poate avea vreun efect negativ ? Ms.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am folosit niciodata zilnic un sampon...presupun ca il poti folosi zilnic si eventual, saptamanal, poti folosi si alte produse tratament contra caderii parului (spre exemplu, solutia cu petroleum de la Gerovital). Pentru parul gras nu este recomandata spalarea zilnica a parului, tocmai pentru ca stimulezi si mai mult glandele sebacee.

      Ștergere