joi, 21 februarie 2013

In teste!

Ieri am primit coletul de la BeautySpell si sunt foarte incantata!
 Abia astept sa incerc cele trei produse comandate - uleiul nutritiv L'Oreal Mythic Oil, serul pentru netezire L'Oreal Liss Control+ si spray-ul pentru protectie termica Matrix Design Pulse

 Mi-am dorit foarte mult uleiul dupa ce am citit o multime de review-uri pozitive. Sper sa confere stralucire parului si sa il disciplineze. Pentru coafare mai usoara, mi-am luat serul de netezire. Cat despre protectia termica a parului, mi se pare absolut necesara, de aceea am hotarat sa incerc spray-ul Matrix. Inainte am folosit spray-ul Toni&Guy, dar nu l-am mai gasit in DM.

Luna aceasta am hotarat sa imi rasfat parul si am ales produse profesionale si, sper, eficiente. Am primit si o mostra de crema Bruno Vassari Anti-Stress Daily Cream, pentru ten normal si mixt. 
Am fost multumita de serviciile de livrare si de promptitudinea celor de la BeautySpell, sper sa fiu multumita si de produse. 
Produsele au costat 202 lei, cu taxe postale.



De asemenea, de o saptamana incerc uleiul de jojoba si mi se pare excelent! Ii voi face un review si va voi oferi mai multe detalii in curand. 

Voi ati descoperit vreun produs foarte bun in ultimul timp?

6 comentarii:

  1. Eu am descoperit gelurile de dus de la Yves Rocher.Sunt un deliciu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am auzit ca sunt foarte parfumate :). Mi-ar placea sa le incerc. Nu am testat multe produse Yves Rocher, dar putinele incercate mi-au placut mult!

      Ștergere
  2. Abia astept sa citesc reviw-uri! :D Toate mi se par tentante. din categoria chestii de par, pentru mine serul de la Giovanni luat de pe iherb e sfant :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu de cate ori imi arunc privirea pe iHerb, tanjesc la serul de par de la Giovanni. Am auzit ca au produse foooarte bune!

      Ștergere
  3. Sa te bucuri de ele! Sunt curioasa cum este serul pentru netezire L'Oreal.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Sper sa fie bun, pentru ca parul meu chiar are nevoie de un produs care sa il disciplineze! :*

      Ștergere