joi, 10 ianuarie 2013

Un super scrub de la L'Oreal!

Cand vine vorba despre curatarea tenului, aleg intotdeauna un gel de fata. Pentru ca am tenul mixt, imi plac gelurile blande, care nu usuca fata, dar care lasa in acelasi timp, senzatia de ten curat. De aceea, prefer gelurile cu particule.
Tocmai din acest motiv am ales L'Oreal Triple Active Vivifying Scrub, cu microparticule din seminte de caise, care promit sa asigure un gomaj bland tenului si sa elimine impuritatile. 

Gelul este recomandat tuturor tipurilor de ten, insa cred ca ar fi prea puternic pentru un ten uscat sau sensibil. Pentru tenul meu, insa, mi se pare foarte potrivit. Are un parfum incantator, de caise. Este nevoie de o cantitate infima pentru a curata eficient tenul. Particulele sunt fine si curata foarte bine. Indeparteaza si resturile de machiaj. Dupa clatire, pielea ramane foarte fina. 

Tubul are 100 ml. Folosit de o data pe zi, l-am consumat in 5 saptamani.
Gasiti gelul in hypermarket-uri, la un pret aproximativ de 20 ron.

8 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Da, in fiecare seara. Chiar daca are particule, este un gel bland cu tenul si mi s-a parut in regula sa il folosesc zilnic. Dimineata folosesc un gel de fata de la Bioten.

      Ștergere
  2. Nu stiam de existenta lui.. O sa il caut, pentru ca si eu prefer genul asta de produse de curatare!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am Neutrogena, e primul face scrub incercat, in ideea in care doar recent am inceput sa folosesc face scrub, si asta mai mult "de moft" decat din necesitate.. merge si cu cafea sau zahar sau orice altceva putin zgronturos.. dar deh, tre' sa mai dam si noi banii pe ceva, nu?! ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am incercat scrub-ul de la Neutrogena. Din categoria naturista, imi place sa folosesc un scrub din zat de cafea si miere. Este cel mai eficient scrub pe care l-am incercat, dar din lene, prefer sa cumpar produse decat sa imi prepar singura altele...:).

      Ștergere
  4. E bun pentru tenul acneic? Am folosit un alt scrub tot de la L'oreal,dar nu il mai gasesc pe piata,un produs excelent m-a scapat de cosuri,dar as vrea sa folosesc in continuare mi-e teama sa nu am iarasi probleme.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ai probleme cu acneea si ai reusit sa le rezolvi cu alte produse, poate ca ar trebui sa continui sa folosesti respectivele produse. Nu stiu daca un scrub ar fi bun pentru tine, eu nu am tenul acneic si nu vreau sa iti dau un sfat nepotrivit.

      Am gasit pe blogul Corinei (pasagera.ro) urmatoarea afirmatie:

      "În perioada când aveţi aceste pustule vă recomand să nu folosiţi nici un fel de scrub deoarece împrăștiați bacteriile pe toată faţa şi astfel puteţi încuraja formarea altor pustule."
      (http://pasagera.ro/ingrijirea-tenului-cu-tendinte-acneice-rutina-zilnica.html).

      Cred ca un gel mai bland cu tenul, fara particule abrazive, ar fi mai potrivit. Poti incerca gelurile de la Boots, au ingrediente benefice pentru ten si s-ar putea sa te ajute.

      Sper ca ti-am fost de ajutor intr-o oarecare masura!

      Ștergere