miercuri, 16 ianuarie 2013

Fondul de ten Astor Mattitude - review si swatch

Dupa o perioada lunga in care am folosit Bourjois Healthy Mix, am decis sa il schimb cu un fond de ten matifiant, care se se potriveasca tenului meu mixt. Principala problema cu care ma confrunt in privinta machiajului este matifierea. De aceea, am optat pentru fondul de ten Astor Mattitude HD, in speranta ca se va dovedi eficient. 
Din pacate, desi are destule plusuri si sunt, in general, multumita de acest fond de ten, marele sau minus este tocmai matifierea de scurta durata. 

Imi place acest fond de ten pentru ca: 

  • asigura o acoperire uniforma, medie spre mare.
  • nu se strange pe parcursul zilei.
  • rezista aproape intreaga zi pe fata.
  • are SPF 22.
  • nuanta Natural 012 se potriveste perfect tenului meu si ii confera un aspect natural.
  • este rezistent la transfer - daca Bourjois Healthy Mix mi-a murdarit toate gulerele hainelor, Astor Mattitude este mult mai eficient din acest punct de vedere.
  • este ambalat practic, intr-un tub cu pompita, care dozeaza eficient cantitatea de fond de ten.
  • aspectul pe care il confera tenului este unul natural si luminos.
  • pretul este acceptabil - cu aproximativ 37 ron, puteti achizitiona acest fond de ten chiar si din zonele special amenajate ale hypermarket-urilor.
Marele minus al fondului de ten Astor Mattitude este matifierea de foarte scurta durata. In zonele grase ale tenului meu - in special pe nas si pe frunte - fata incepe sa luceasca dupa 3-4 ore. Acest lucru se intampla si daca aplic o pudra matifianta. Intr-adevar, cu un primer, matifierea dureaza intre 7 si 8 ore - eu am utilizat primer-ul Sephora si am fost placut surprinsa. 


 


Pentru acele norocoase carora nu le luceste tenul precum un bec dupa cateva ore, acest fond de ten ar putea fi foarte potrivit! Nuantele sunt diverse si cu siguranta veti gasi una care sa vi se potriveasca!

5 comentarii:

  1. Si pe mine ma tenta, insa am citit ca nu matifiaza.. :(

    RăspundețiȘtergere
  2. sora mea il foloseste intr-una..mie personal nu prea imi place

    www.mychoicebysorana.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu il voi recumpara, pentru ca nu sunt foarte multumita, in ciuda unor calitati pe care le are.

      Ștergere
  3. Tocma l-am achiziționat si eu si sicer cu pudra sunt foarte multumita, il am pe fata de dimineata si totul e inca mat, mentionez ca am tenul gras mai ales in zona T

    RăspundețiȘtergere