vineri, 25 ianuarie 2013

Colectia Lancome In Love, primavaratica si indrazneata!

Emma Watson este imaginea celei mai recente colectii de machiaj Lancome. 
In Love este colectia de primavara Lancome si cuprinde rujuri, farduri de pleoape, creioane pigmentate pentru ochi, blush-uri si lacuri de unghii, toate in culori indraznete si vibrante, numai bune pentru a intampina cu zambetul pe buze primele zile insorite ale primaverii.


Rujurile sunt cremoase, hidratante. Cel mai mult mi-a placut nuanta Coral Electric. Pentru amatoarele de rujuri roz, Urban Ballet si Rose in Love ar fi o alegere interesanta. Iar pentru indraznete, Midnight Rose sigur pare tentant. Rujurile costa 26$ fiecare.




Dintre nuantele fardurilor de pleoape, mi-a placut foarte mult albastrul Magnetic Teal. Fiecare fard costa 25$.







Cele trei creioane pentru ochi vin in trei nuante disponibile - verde smarald (Jade Crush), albastru inchis (Deepwater Blue) si maro (al carei nume este de-a dreptul ispititor - Chocolate Affair :X). Pretul unui creion este de 26$.





Cele doua blush-uri invioreaza obrajii cu nuante de roz sau de piersica. Pretul unui blush este de 49$.


 Nuantele lacurilor de unghii sunt calde - Peach Melodie, Sugar Rose si Rose Macaron nu mi se par iesite din comun, insa Midnight Rose este o nuanta superba, intensa, de mov, care m-a fascinat. Pretul unui lac de unghii este de 15$.




Un produs inedit este Dewy Mist, o apa revitalizanta, care poate fi aplicata inainte de machiaj sau dupa aplicarea machiajului, pentru fixare. Ingredientele sunt 100% de origine naturala. Pretul este de 37$. 


Pentru sursa si pentru mai multe detalii despre produse, click pe denumirea de sub imagini!

Astept cu interes colectia si in Romania!
Cum vi se par nuantele? Ce produse v-ati dori?

2 comentarii: