duminică, 8 ianuarie 2012

Demachiantul pentru ochi Byphasse - un produs bun

         Desi machiajul meu pentru ochi se rezuma in general la rimel, prefer sa folosesc un demachiant special pentru aceasta zona. Pentru ca am ochii sensibili si nu ma acomodez cu orice demachiant, am incercat multe produse de acest tip pana acum.
         Destul de mult timp m-am impacat foarte bine cu demachiantul de la Garnier, gama Essentials, pentru ochi sensibili. Acum nu ne mai intelegem, pentru ca imi irita ochii foarte tare.  

         Pentru ca am citit multe review-uri favorabile pentru produsele Byphasse si din dorinta de a incerca ceva nou si accesibil, mi-am cumparat demachiantul pentru ochi Byphasse cu extract de musetel

         Demachiantul este lichid si se afla intr-un tub practic de 200 ml, care permite dozarea produsului. Principalul dezavantaj al sau este mirosul, usor prea intens pentru gustul meu.
         Sunt incantata de felul in care indeparteaza machiajul. Este suficient sa imbib o discheta demachianta si sa o aplic pe ochi, apoi sa sterg si rimelul este curatat. Nu la fel de bine se comporta cu machiajul mai elaborat, pe care il curata destul de greu. Totusi, nu am avut probleme in a indeparta rimelul waterproof.

         Se consuma destul de greu si probabil ca ma voi plictisi folosindu-l. Cu toate acestea, nu am de gand sa il arunc pentru ca nu imi irita ochii absolut deloc iar acest lucru mi-a placut tare mult.

        Per total, sunt incantata de demachiantul Byphasse. Pretul este foarte mic, de aproximativ 8 ron. Il gasiti in hypermarket-uri.

6 comentarii:

  1. Il am si eu insa e mai mult de jumate acum si deja nu-l mai folosesc.In afara de rimel(care de altfel se curata si cu apa:))vorba vine..) nu curata nimic.In plus mie mi s-a parut ca miroase a trandafiri:D Pentru mine e un produs prost pentru ca este demachiant pentru ochi,nu conteaza ca te machiezi doar cu rimel sau ceva mai mult..trebuie sa curete.Ma bucur ca tie ti se potriveste.

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Miss Ellie Sugar, eu ma inteleg destul de bine cu el. Nu stiu daca l-as recumpara, pentru ca in rarele ocazii in care port un machiaj mai elaborat, mi-as dori sa il curete ceva mai repede. In rest, este o alegere buna pentru mine pentru machiajul de zi cu zi. Cat despre rimelul curatat cu apa, nu as incerca! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. luati-va laptele demachiant de la byphasse, are 500 ml, costa 3 lei in comparatie cu alte produse care sunt romanesti si au un gramaj mai mic, si curata toate "straturile de machiaj inclusiv baza de ochi de la TOO FACED"

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Anonim, merci de recomandare! Singurul motiv pentru care nu l-am incercat pana acum este cantitatea...nu as avea rabdare sa termin un produs de 500 ml! O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt multumita de acest demachiant. Chiar atat de multumita incat il folosesc pentru toata fata. Inainte de a-l cumpara foloseam Ivatherm de care sunt extrem de multumita dar cum eu folosesc aprox 3 dischete la fiecare demachiere (desi nu folosesc prea multe cosmetice) si ma demachiez si dimineata si seara, consumam un tub la 3-4 saptamani si am ajuns la concluzia ca e prea scump, asadar dupa niste cautari am ajuns la acesta. Bun, e bland si grijuliu cu fata

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu acum folosesc lotiunea micelara Vichy Normaderm. Este foarte buna si blanda cu tenul. Ivatherm nu am incercat, insa am auzit numai lucruri bune despre produsele lor de curatare si de ingrjire a tenului.

      Ștergere