marți, 31 ianuarie 2012

Cateva look-uri ravasitoare de la Premiile SAG!

Se pare ca nu trebuie sa asteptam seara Oscarurilor pentru a ne bucura de un adevarat regal al modei. Premiile SAG au fost o ocazie potrivita pentru ca numeroase staruri de la Hollywood sa straluceasca pe covorul rosu.

Natalie Portman ma impresioneaza intotdeauna prin delicatetea si eleganta sa. Nici in aceasta tinuta nu face exceptie. Culoarea rochiei Giambattista Valli este superba!


O aparitie demna de luat in seama a fost si frumoasa Naya Rivera, care a stralucit la propriu pe covorul rosu si si-a pus in valoare corpul cu aceasta rochie. Mie mi-a placut!



Lea Michele a fost aparitia serii, intr-o rochie suficient de sexi incat sa atraga toate blitz-urile, dar in acelasi timp eleganta si potrivita ocaziei.



Octavia Spencer imi place foarte mult. Nu este doar o actrita buna, ci si o doamna care stie cum sa se imbrace astfel incat sa fie rafinata in orice ocazie.



Nu in ultimul rand, am apreciat-o pe Emilia Clarke, pentru tinuta sa atipica Chanel, dar purtata cu multa atitudine si pusa in valoare de catre tanara actrita. O reinventare reusita a combinatiei clasice alb/negru!




Ce alte look-uri v-au placut in ultimul timp?









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu