vineri, 23 septembrie 2011

Sfatul zilei! La ce cosmetice facem economie?

Iti doresti multe cosmetice si produse pentru infrumusetare, dar bugetul este limitat? Iata unde recomanda Rona Berg, autoarea cartii "Frumusete la minut", sa faci economii!

  • creioanele - varful creionului trebuie sa fie moale, nu uscat. Acesta este singurul sfat de urmat, in rest pretul este irelevant!
  • uscatoare de par - "cu cateva exceptii (uscatorul cu ioni si uscatorul Tourmaline), ia-ti un uscator de par ieftin. Verifica numai sa aiba reglaj pentru cald si rece."
  • Sampon si balsam - "daca nu esti dependenta de ingredientele "bonus" plasate in primele randuri ale listei de ingrediente, majoritatea varietatilor mai putin scumpe sunt la fel de bune."
  • culoarea unghiilor - "daca nu esti atrasa de o nuanta scumpa, nu ai niciun motiv sa dai prea multi bani pe lacul de unghii".
  • lotiunea de protectie solara - "Cata vreme au acoperire UVA si UVB (dioxid de titan, oxid de zinc sau Parsol 1789 ca ingrediente active), cam toate lotiunile de protectie solara sunt la fel. Exceptie face Antihelios SPF60, scumpa, dar cu o protectie grozava. Lotiunea de protectie solara isi pierde eficacitatea dupa un an!"
  • Rimelul - "alege Maybelline sau L'Oreal, oricum trebuie aruncat in cateva luni."
Tu pe ce produse preferi sa dai mai putini bani?

4 comentarii:

  1. pe rimel nici eu nu dau bani multi. nici macar nu cumpar de la l'oreal ci mai ieftine de la rimmel :)))
    eu as mai adauga si tusul de ochi la aceasta lista. eu am avut unul de la sephora (nu e scump comparat cu altele...) si am luat unul de 8 lei de la kallos. intre ele nu cred ca e vreo diferenta...

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Rox, nici eu nu mai cheltui mult pe rimel de la o vreme...mi-am dat seama ca Maybelline sunt foarte bune si nu am nevoie de altceva. Cat despre tus, nici eu nu gasesc mari diferente intre ele, asa ca nu investesc prea multi bani in acest produs. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. nici eu nu prea dau bani pe rimel desi acuma vad diferenta dintre too faced si avon de exemplu . merita ,dar parca e bun si unu mai ieftin . eu prefer sa investesc in produse de fata si asta am de gand : fond de ten , corector si crema tot ce ajunge pe fata mea direct :) :D

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Dariaa, si eu investesc in creme de fata, creme de ochi, fond de ten...fac economii la rimel, la lotiunea de corp si la farduri :D!

    RăspundețiȘtergere