marți, 13 septembrie 2011

Cu ce ne incaltam toamna aceasta?

        Zilele insorite sunt pe sfarsite si cat de curand va trebui sa ne cumparam incaltari pentru toamna, asta daca nu ati facut-o deja...eu inca imi iubesc sandalele si balerinii si sper sa reusesc sa mai port astfel de incaltari usoare cateva saptamani.

        Cu toate acestea, am aruncat o privire prin magazine catre cizme si botine si am gasit cateva lucruri interesante. Am facut o selectie pentru voi dintre modelele Zara, H&M, Bata si Mango. Pe mine ma atrag cizmele maro Mango de 500 ron, dar am ramas placut impresionata si de modelele H&M, foarte accesibile ca pret.



Botine Mango, 70 euro



Cizmele Mango despre care va vorbeam, 100 euro online, 500 ron in magazinele romanesti


Botine Mango, 80 euro


Cizme Bata, 500 ron



Cizme Zara, 700 ron


Botine Zara, 359 ron



Botine Zara, 359 ron


Botine Zara, 359 ron


Cizme H&M, 159 ron


Botine H&M, 159 ron


Cizme H&M, 229 ron


Ce veti purta toamna aceasta?

4 comentarii:

  1. multumesc,multumesc ca m-ai omorat>:P

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Dariaa, ma bucur ca nu sufar singura :))! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. cizmele Mango sunt 500 de ron in magazine?stiu ca difera daca sunt online sau in magazin,eu am verificat la cateva produse de la Mango si online si pretul era tot ala,doar anumite produse,s-ar putea sa fie cum spui tu:(.

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Besiuta1, sunt sigura ca sunt 500ron, le-am probat si le-am vazut pretul in magazin, doar ca nu m-am decis inca daca sa le cumpar. Apoi le-am cautat pe internet, pe site-ul Mango si pretul de acolo era de 100 euro. O prietena si-a luat din Viena aceeasi pereche de cizme tot cu 100 euro. Te pup!

    RăspundețiȘtergere