luni, 26 septembrie 2011

Crema de maini reparatoare Elmiplant - review

        Deja cucerita de crema de maini hidratanta Elmiplant cu iaurt si migdale si de crema de maini nutritiva cu unt de shea si ulei de avocado, mi-am luat si crema reparatoare pentru maini Elmiplant cu miere si ulei de macadamia, dornica de a descoperi, speram eu, inca o crema reusita.  

        Ei bine, crema aceasta s-a dovedit a fi prea mult pentru mine si mainile mele. Este o crema reparatoare, foarte hidratanta, cu miere si ulei de macadamia, ingrediente potrivite pentru a hrani mainile uscate, aspre si pentru a le reda elasticitatea si frumusetea. Mierea le reda hidratarea iar uleiul de macadamia repara textura pielii.

        Pentru mine, toate acestea nu sunt necesare, pentru ca nu am mainile uscate, agresate de detergenti sau de alte lucruri ce le fac rau, aspre, prin urmare crema aceasta mi s-a parut mult prea hidratanta. S-a absorbit foarte greu in piele si, desi mi-a lasat mainile foarte catifelate, nu a fost pe gustul meu. Nici mirosul dulce, de miere, nu m-a atras foarte mult.
        In rest, are o textura asemanatoare cu cea a cremei de corp Neutrogena (review AICI); o cantitate foarte mica este suficienta pentru a hidrata foarte bine mainile. De aceea, tubul de 100ml va va ajunge cateva luni.

        Este o crema foarte buna pentru mainile uscate si aspre, am observat asta pentru ca prietenul meu o foloseste si lui i se potriveste foarte bine - se absoarbe rapid in piele si ii lasa mainile catifelate. De asemenea, calmeaza pielea. Lui ii place foarte mult si este singura crema de maini pe care l-am convins sa o foloseasca, tocmai pentru ca ii place ca este atat de hidratanta.

        Asadar, daca va confruntati cu astfel de probleme - maini uscate, aspre, ce au nevoie de hidratare in profunzime, va recomand crema de maini reparatoare Elmiplant cu ulei de macadamia si miere.

        O puteti gasi in hypermarket-uri, la un pret avantajos - tubul de 100 ml costa doar 8 ron. Daca vi se pare prea mult, vi le recomand pe celelalte doua creme de la Elmiplant, cu care imi rasfat mainile in fiecare seara :-). 

2 comentarii: