vineri, 17 iunie 2011

Servetelele matifiante de la Boots

       Va spuneam ieri ca am primit cadou la Sensiblu un pachet de servetele matifiante Expert Shine Control Papers de la Boots. Pachetul contine 50 de servetele si in mod normal, costa 37,9 ron.

       Nu sunt multe de spus despre aceste servetele. Pachetul este foarte practic, incape foarte bine in orice poseta. Servetelele pot fi folosite discret.
      Intr-adevar, fac ceea ce spun, matifiaza tenul fara a strica machiajul. Un servetel este suficient pentru toata fata. Ingredientul acestor servetele este carbonatul de calciu.

      Este pentru prima data cand am folosit astfel de servetele. Desi am probleme cu luciul inestetic al fetei, de obicei apelez la pudra si nu m-am gandit niciodata sa folosesc astfel de servetele. Nici nu am crezut in eficienta lor cand am citit despre ele in diverse articole.

      Recomand, desi eu personal nu le voi recumpara cand se vor termina, pentru simplul fapt ca mi se par prea scumpe. Imi pot lua o pudra destul de buna cu aceeasi suma si o voi folosi mai mult timp.

      Voi evita sa folosesc servetelele zi de zi, pentru ca mi se par ideale pentru petreceri sau ocazii in care intr-un plic trebuie "ascunse" tot felul de accesorii feminine iar pudra chiar nu isi mai gaseste locul si prefer sa le tin pentru astfel de ocazii.

Voi ati folosit servetele matifiante? Va tenteaza un astfel de produs?

11 comentarii:

  1. da , un pic cam scumpe...noroc ca nu am nevoie de asa ceva...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am folosit,dar ma tenteaza.Chiar sunt cam scumpicele pentru niste servetele matifiante,am auzit ca ar exista si la avon ceva de genul.Nu stiu daca sunt bune,dar sper sa faca cineva review la ele vreodata :)).

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Coco, esti o norocoasa!

    @PreciousBoutique, nu stiu nimic de cele de la Avon, stiu ca la Too Faced se mai gasesc, dar presupun ca tot la un pret mare. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. multumesc pentru review ♥ ... chiar vorbeam ieri ca despre ele vreau sa aflu mai multe :)

    ma gandeam ca acuma cat e cald afara servetelele astea sunt ideale pentru mine.

    machiajul meu de vara este minimalist, sincer nu prea-mi vine sa ma cu pudra... mi se pare ca incarca rau de tot tenul :(

    asa ca servetele de la boots raman o optiune inca :)

    RăspundețiȘtergere
  5. @Allie, cu multa placere! Cred ca s-ar putea dovedi cea mai buna solutie pentru tine...eu inca oscilez intre pudra si servetele :D.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu vreau si servetele matifiante si pudra:)) noroc ca la lucru am aer conditionat si ma descurc cu una din doua, dar cand ies in caldura...
    chiar sunt foarte, foarte tentate servetelele matifiante...desi al naibii de scumpe!

    RăspundețiȘtergere
  7. @Madelenaluiproust,si eu la fel, tin dupa mine si servetelele, si pudra! :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Servetele matifiante sunt si la Avon (cam 10 lei) dar si la ELF (8 lei). Pe cele de la Avon nu le-am incercat, insa le recomand pe cele de la ELF. Sunt absolut minunate pentru un ten gras.

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Andreea, multumesc de recomandare! Mai degraba le-as lua pe cele de la ELF cu 8 ron, decat pe acestea, care desi sunt foarte bune, sunt cam piperate la pret. :*

    RăspundețiȘtergere
  10. si cele de la avon sunt foarte bune, vorbesc din propria mea experienta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am auzit pareri bune despre servetelele matifiante de la Avon.

      Ștergere