sâmbătă, 11 iunie 2011

3 rimeluri pentru gene lungi, lungi, lungi - sugestii si mini review

        V-am mai spus, daca ar trebui sa ma limitez la un singur produs cosmetic, acela ar fi mascara. Mi se pare esential pentru o femeie sa aiba genele lungi, eventual negre si sa isi puna astfel ochii in evidenta. Cum nu sunt fericita posesoare a unor gene lungi fara putin ajutor, am tot incercat diferite rimeluri pentru a obtine efectul dorit.
         Daca ar trebui sa va recomand o marca cu care este greu sa dati gres in materie de rimeluri, aceasta ar fi Maybelline.

My personal Top 3 arata in felul urmator:

1. Givenchy Phenomen'eyes



      Este rimelul de care m-am indragostit. Periuta, desi este atipica, permite accentuarea fiecarei gene. Dupa ce v-ati obisnuit cu ea, veti reusi sa aveti o gene demne de fetele din reclame :-). Periuta nu se incarca cu rimel, datorita tubului ce dozeaza cantitatea. Pe parcursul zilei, rimelul nu se sfarama, nu cade sub gene, rezista foarte bine. In caz ca ploua, nu este o alegere tocmai inspirata, pentru ca nu este waterproof si chiar nu rezista la apa. Este un rimel scump, insa eu cred ca merita.  


2. Maybelline Colossal Volum Express



       Este o alegere mai ieftina decat Givenchy si cu rezultate asemanatoare. Colossal este rimelul meu favorit de la Maybelline. Mi s-a parut mult mai bun decat The Falsies si chiar decat mai noua aparitie, One by One, de care nu sunt deloc multumita. Periuta mare confera volum genelor si le intoarce foarte frumos. Rezista pe parcursul zilei, nu am avut probleme cu el. Recomand!

3. L'Oreal Millions de Cils


      Nu, nu veti avea genele Evei Longoria prin simpla aplicare a acestui rimel, insa veti avea niste gene bine definite, lungi si cu volum. Eu am inceput sa iubesc acest rimel abia dupa ce s-a mai uscat putin. La inceput, nu ne-am inteles deloc bine.
      Mi-au placut genele mele in perioada in care l-am folosit, insa nu l-as mai cumpara pentru ca pica sub gene in timpul zilei, chiar daca era cald afara sau nu. In rest, culoare intensa, volum impresionant, pret acceptabil...este un rimel demn de locul 3 in preferintele mele. Cel mai mare avantaj al acestui rimel este dozajul perfect al cantitatii, ce nu permite incarcarea periutei cu rimel si lipirea genelor.


Care este rimelul vostru preferat?
Eu sunt tentata acum de YSL Singulier si de Too Faced Lash Injection. Le-ati incercat?
Daca da, v-au placut?Daca nu, ce imi recomandati? 


13 comentarii:

  1. Preferatul meu este colossal-ul! Nu am intalnit pana acum vreun rimel care sa faca ce face el. Si mi-au trecut multe prin mana. Bine, eu ma impac doar cu 2 tipuri de periuta, cel al colossal-ului si cel Volum express, tot de la maybelline,avand o periuta curbata. Ce pot sa-ti recomand este Diorshow, nu stiu insa care era sau daca face parte din editia limitata (adica 360). Uite l-am google-it, iti las o poza: http://2.bp.blogspot.com/_WqBHu39U-4M/TTXvi9CTSuI/AAAAAAAAABA/t312xE7gAtw/s1600/20083182255474377801.jpg Prietena mea l-a avut asta vara si m-am dat si eu cu el. Efectul era wow..o alungire super! Nu-mi amintesc de volum, cert e ca mi-a placut foarte mult. Pretul mi-a dat peste mana mereu cand vroiam sa-l cumpar, din pacate.

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Lav, multumesc pentru sugestie! Nu prea i-am dat atentie pana acum pentru ca am citit unele review-uri negative despre el. Daca tu ai fost asa de impresionata de el, o sa ma uit in Sephora la el, sa vad cum mi se pare. Pretul este mare, intr-adevar :(. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Depinde de la gene la gene. Ei i le curba de zici ca avea paianjeni la ochi, ea avand niste gene foarte lungi, iar mie..mi le alungea considerabil ( genele mele sunt mai scurte dar curbate ) Daca la tine merge Colossal-ul, cred ca o sa-ti placa si Dior. Nu stiu daca in Sephora poti sa-l incerci pe gene...oricum nu-ti recomand,nu cred ca au periute de unica folosinta :( Da, pretul e cam mare :( Tu decizi daca merita sau nu, eu am zis deocamdata nu, pt ca inca sunt pe banii parintilor :)) -eleva:D

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am incercat nici unul dintre rimelurile pe care vrei tu sa le incerci, dar am auzit lucruri bune despre cel de la Too Faced.
    Preferatul meu all time este L'oreal Volumissime Carbon Black. Chiar face niste gene negre, negre si le umple de volum. Ce-i drept, il demachiezi cam greut, dar merita.
    Si pentru mine mascara este piesa de machiaj indispensabila, desi am genele destul de lungi. Totusi, nu ies din casa nerimelata :)

    RăspundețiȘtergere
  5. eu iubesc million lashes :) ai dreptate se sfarma putin, insa acest aspect pot sa il ignor, avand in vedere ca vine cu multe alte avantaje, iar genele mele sunt fantastice, plus ca nu cred ca este un zimel de zi cu zi, pentru ca confera un look prea dramatic si l-as recomanda la iesiri de seara si ocazii cand poti sa exagerezi putin. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. @Lav, da, m-am inteles extraordinar cu Colossal-ul. Nici eu nu incerc rimelul direct pe gene, dar imi dau seama daca vad periuta cam ce efect poate avea asupra genelor mele. Ma mai gandesc referitor la pret...:D, pentru ca momentan ma debusoleaza total.

    RăspundețiȘtergere
  7. @Madelenaluiproust, si eu am auzit numai lucruri WOW despre Too Faced. Am avut Carbon Black si mi-a placut, dar nu mai mult decat Millions de Cils :D.

    RăspundețiȘtergere
  8. @World of leea, mie mi-a placut sa exagerez zilnic cu acest rimel :D! Un strat ziua...doua sau mai multe seara, pentru gene spectaculoase!

    RăspundețiȘtergere
  9. si eu si eu sunt fana collosal :X

    RăspundețiȘtergere
  10. ce periuta unusual are rimel-ul Givenchy :))

    RăspundețiȘtergere
  11. @Allie, tocmai pentru periuta unusual l-am cumparat si mi-a placut la nebunie!

    RăspundețiȘtergere
  12. pe ultimul l-am incercat si eu zilele trecute. il avea o prietena si era f incantata de el, dar mi nu mi s-a parut grozav...
    preferatul meu este un rimel de la kiko, o marca italiana. se numeste luxurious mascara, costa 8 euro, la oferte chiar si mai putin. este nevoie doar de o aplicare pt a avea gene incredibile. dezavantajul ar fi ca se usuca repede, dupa 2 luni.
    momentan nu mai folosesc rimel, port lentile de contact si vreau sa-i tin mai naturali...

    RăspundețiȘtergere
  13. @ Rox, de la Kiko nu am incercat nimic, dar am vazut ca produsele lor sunt apreciate pe net. Multumesc pentru sugestie! Sunt curioasa ce culoare au ochii tai acum :D.

    RăspundețiȘtergere