miercuri, 27 martie 2013

Masca Skinlite cu iaurt si capsuni - review!

Tocmai am incercat o masca adorabila! De cum am deschis masca Skinlite cu iaurt si capsuni, mi s-a facut o pofta teribila de capsuni! Nici nu este surprinzator de ce - masca aceasta are un miros puternic de capsuni si are o consistenta similara iaurtului Danone cu fructe. Doar bucatile de fructe lipsesc


Masca este usor rozalie si are unele particule rosii in ea - am presupus ca sunt seminte de capsuni.
Masca promite sa hidrateze, sa catifeleze si sa purifice tenul. Extractul de capsuni tonifica tenul si ii confera luminozitate. 



Masca se aplica pe tenul curat si uscat, evitand zona ochilor si a gurii. Se clateste cu apa calda dupa 5-10 minute. 


 


Si eu am aplicat-o intocmai. Plicul are 10 grame si contine suficienta masca pentru aplicarea sa generoasa pe ten si pe gat. Am tinut-o 10 minute pe ten, apoi am indepartat-o cu apa calduta. S-a aplicat foarte usor si s-a curatat la fel de simplu. Dupa indepartarea mastii, tenul nu mi s-a parut mai fin, mai luminos sau mai hidratat. Nici neplaceri nu mi-a cauzat - nu am avut iritatii, portiuni inrosite sau arsuri. Nu am observat nicio schimbare, buna sau rea. Cu toate acestea, mi-a facut placere sa folosesc masca. Se aplica usor si este o delectare sa simti timp de 10 minute mirosul ispititor de capsuni.

Ingredientele sunt cele de mai jos:


WATER, GLYCERIN, MINERAL OIL, BUTYLENE GLYCOL, FRAGARIA CHILOENSIS EXTRACT, TREHALOSE, GLYCERYL STEARATE, CETYL ETHYLHEXANOATE, STEARIC ACID, CYCLOMETHICONE, MILK, TOCOPHERYL ACETATE, CETEARYL ALCOHOL, SORBITAN STEARATE, GLYCERIL STEARATE/PEG 100 STEARATE, POLYSORBATE 60, NATTO GUM, YOGURT POWDER, DIMETHICONE, TRIETHANOLAMINE, CARBOMER, HYDROXYETHYLCELLULOSE, ALLANTOIN, DISODIUM EDTA, RED 33, RED 7, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, PARFUM.

Pe ambalaj se specifica: nu inghititi! :-) Nu mi-a fost greu sa inteleg de ce au tinut sa precizeze asta...
Daca aceasta masca ar fi o prajitura, ar arata fix asa:


Concluzie: masca Skinlite cu iaurt si capsuni nu este eficienta, dar e yummy!
Masca a costat doar 4 ron. O gasiti in DM. Este disponibila si online, cu 3.5 ron, aici. In DM, gasiti masti similare Skinlite cu castravete, aloe si ceai verde.

O zi frumoasa va doresc!

2 comentarii: