sâmbătă, 26 ianuarie 2013

5 nuante senzationale de la OPI!

Daca doriti sa va remarcati in peisajul tern al iernii, o nuanta indrazneata pentru manichiura este un bun inceput! 

Am gasit cinci culori senzationale de lacuri de unghii OPI, pe care le-as purta fara ezitare, chiar daca nu am rabdare sa imi schimb culoarea unghiilor foarte des. S
unt nuante inchise, dramatice, potrivite sezonului rece. Nu ma mai simt deloc atrasa de culorile dulci, deschise, calde, ci prefer tot mai mult un albastru dramatic, un verde molipsitor sau un burgundy seducator! Ojele OPI nu numai ca s-au potrivit preferintelor mele, ci m-au amuzat si prin denumirile lor originale!

Sunt curioasa cum vi se par!

OPI Black Cherry Chutney are o culoare superba, foarte inchisa. In sticluta pare neagra, insa odata aplicata pe unghii, este o nuanta nedefinita, cu reflexii de mov. 
Nuanta face parte din colectia OPI India si se remarca prin intensitatea sa. O puteti comanda de AICI.


O a doua nuanta care mi-a atras atentia face parte din cea mai recenta colectie OPI, Eurocentrale. 
I Saw...You Saw...We Saw...Warsaw este una dintre putinele oje albastre care imi place. 
Nu imi place sa port verde si albastru pe unghii, insa cu siguranta nu as refuza aceasta nuanta, care imi aminteste de cerul instelat din noptile toride de vara. O puteti comanda de AICI, daca va tenteaza.



Numarul trei pe lista mea este nuanta OPI Here Today...Aragon Tommorow din colectia OPI Spania. 
Mi-ar placea sa o port cu un trench sau cu o capa in nuante aramii. O gasesc mai potrivita pentru toamna tarzie. Cu toate acestea, as purta-o fara ezitari si acum. O puteti comanda de AICI.



Ultimele doua nuante fac parte din colectia mea preferata OPI. La Collection de France inglobeaza toate nuantele pe care mi-as dori sa le port pe unghii. As renunta oricand la alte lacuri de unghii pentru cele 12 nuante inspirate de aerul parizian.
Una dintre cele mai spectaculoase nuante ale acestei colectii este We'll Always Have Paris. Paris este un oras pe care imi doresc cu ardoare sa il revad si de care imi e dor. Iar in periplul pe Champs Elysees sau in timp ce admir turnul Eiffel, as purta aceasta nuanta superba! O puteti comanda de AICI.



Din aceasta colectie am selectat o ultima nuanta, in acord cu trend-urile acestui sezon. I'm Fondue of You este o nuanta versatila, mai indrazneata decat We'll Always Have Paris. Mi se pare eleganta si as purta-o, chiar daca nu zi de zi. O gasiti AICI.



Ati purta nuantele de mai sus? Ce alte oje va atrag?





7 comentarii:

  1. Mmmvaaaaai <3 pe toate le-as purta , sunt superbe nuantele :X mai ales cea albastra

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu le-as purta pe toate, dar mai ales pe ultima. OPI are culori senzationale!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc, Cristina! Desigur, iti voi vizita blogul!

    RăspundețiȘtergere