joi, 1 decembrie 2011

Preferatele lunii noiembrie!

In noiembrie nu am incercat foarte multe cosmetice noi, nici nu am descoperit vreun produs minune. Mi-am cumparat, in schimb, mai multe haine si ele au devenit preferatele mele in luna noiembrie.

Am incercat, totusi, sa fac o selectie si sa va arat cateva produse care mi-au placut in luna ce tocmai s-a sfarsit.

De departe, cele mai interesante produse ale lunii pentru mine au fost uleiul din samburi de struguri si uleiul de migdale dulci. Foarte hidratante amandoua, s-au dovedit a fi un inlocuitor perfect pentru crema de noapte, fara a imi provoca eruptii, acnee sau alte lucruri neplacute.

Fiind mai rece afara, am renuntat la aromele subtile de vara si am folosit foarte des parfumurile YSL Cinema si Bvlgari Omnia Green Jade. Alaturi de parfumul Bvlgari, am folosit cu placere si lotiunea de corp si gelul de dus din aceeasi gama, mini produse ce s-au dovedit foarte folositoare in weekend-uri, pentru ca incap perfect in orice bagaj. Gasiti YSL Cinema AICI. Bvlgari Omnia Green Jade este disponibil AICI.



In privinta machiajului, am folosit des trei produse pentru buze - gloss-ul Sexy Mother Pucker, nuanta Super Starry, rujul Calvin Klein, nuanta Retro si cel mai roz ruj de la Sephora - Lip Attitude Star, nuanta Eccentric Fuschia.


Acestea ar fi preferatele mele in materie de cosmetice. Va urez o zi minunata de 1 decembrie si un weekend prelungit plin de momente frumoase!
In weekend revin cu reducerile de iarna din DM si Sensiblu!

Care au fost preferatele voastre in luna ce tocmai a trecut?

3 comentarii: