joi, 8 septembrie 2011

O geanta superba pentru toamna


Aceasta geanta Mulberry mi s-a parut ideala pentru acest sezon. Pretul este piperat, dar vestea buna este ca am vazut una similara in C&A, care costa doar 129 ron! Si AICI am gasit o geanta camel, superba, la un pret mai mult decat accesibil in comparatie cu cea de la Mulberry.

In alta ordine de idei, am fost prin magazine zilele acestea si mi-a placut ce am vazut la Reserved, Koton si Stradivarius. Multe veste din blana artificiala, camasi superbe, genti oversized, maro, tricoturi, lucruri interesante de vara ce pot fi cumparate la preturi foarte bune si putina originalitate...asta am gasit in periplul meu. Hainele de la New Look nu m-au convins, desi aveam asteptari destul de mari de la acest brand.
Voi reveni cu detalii :-).

7 comentarii:

  1. @ Modniza, nu imi spune! Nu pot rezista in fata unei genti frumoase! Te pup si eu!

    RăspundețiȘtergere
  2. eu am inteles ca la new look sunt pantofi faini, chiar am vazut la cineva care si-a achizitionat o pereche de pantofi nude la 99 de lei foparte faini.

    www.suntunika.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumoasa. Si eu sambata merg in cautari de balerini prin Sun Plaza ...sper sa gasesc ceva :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @ It's Friday Somewhere, si eu tot ieri am vazut-o si mi-a placut mult! :*

    @ Scorpie din '83, pantofii aveau intr-adevar preturi bune, dar nu m-au tentat modelele. Depinde de gusturi, bineinteles, insa eu ma asteptam la ceva mai mult. :*

    @ Dariaa, ma bucur ca iti place! :*

    @ Andra Malin, vei gasi, am vazut perechi frumoase la Zara, dar si la Musette, unde inca sunt perechi dragute la reducere. Succes! :*

    RăspundețiȘtergere