miercuri, 28 septembrie 2011

Noul parfum Versace - Yellow Diamond

           Sunt in cautarea unui parfum potrivit pentru toamna, usor dulce, cu o aroma mai pregnanta, care sa se distinga din multitudinea de parfumuri fresh pe care le-am preferat vara aceasta, dar in acelasi timp sa mi se potriveasca, fara a fi prea puternic sau dulce.

           Versace Yellow Diamond s-ar putea sa fie ceea ce caut. Lansat anul acesta, parfumul continua linia cu care Versace ne-a incantat inca din 2004. Versace Bright Crystal si Crystal Noir au fost parfumurile mele preferate mult timp.

           Versace Yellow Diamond este un cristal ce se transforma in diamant. Desi nici sticla, nici numele nu imi inspira nimic si as fi vrut sa vad altceva, ma incanta contopirea notelor de mosc si ambra cenusie, senzualitatea sugerata de frezie, mimoze si liliac, dar si prospetimea notelor de mandarina, bergamota, lamaie, pere si flori de neroli.

           Sa fie Versace Yellow Diamond parfumul pe care mi-l doresc? Ramane de vazut, dupa ce il voi incerca! Il gasiti AICI!


Va ispiteste noul parfum Versace?

7 comentarii:

  1. @ Scorpie din '83, nu l-am avut, dar stiu cum miroase si imi place! Cred ca Versace are cele mai multe parfumuri pe gustul meu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am testat nici un parfum Versace,acum mi s-a pus pata pe Gucci Guilty.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Andreea, nu am avut Gucci pana acum, dar am testat Gucci by Gucci si mi-a placut! Pe Gucci Guilty nu l-am incercat, dar am auzit numai lucruri bune despre el. Te pup si eu!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am avut placerea sa incerc acest parfum in acest weekend. Am ales sa cumpar Versus, fiind fana acestui parfum. Am mirosit Versace - Yellow Diamond si mi s-a parut mult prea "citric". E un parfum placut dar nu este genul meu.

    RăspundețiȘtergere
  5. as vrea sa incerc Bright crystal, pt ca de cand l-am testat m-am indragostit, totusi mereu apare ceva mai important pe care sa dau banii, asa ca ramane de vazut cand reusesc sa-l iau:D

    RăspundețiȘtergere
  6. @ eLibelula, sper sa il incerc si eu in curand! Versus imi place foarte mult!

    @ Morphine, Bright Crystal este unul dintre parfumurile mele preferate. Din fericire pentru mine, l-am primit cadou acum ceva timp. Nici eu nu reusesc sa aloc prea des o parte din buget pentru parfumuri. Cu toate acestea, mi-as dori acum un parfum pentru toamna si sunt curioasa daca noul Versace va merita sa economisesc pentru el!

    RăspundețiȘtergere