luni, 5 septembrie 2011

Imi incerc norocul cu uleiul din samburi de struguri

          Dupa nenumarate creme de ochi mai mult sau mai putin bune, dar niciodata perfecte, incerc si uleiul din samburi de struguri, despre care am auzit de multe ori ca ar fi foarte eficient in lupta cu ridurile din jurul ochilor si ca ar fi foarte hidratant. De ce nu? Chiar daca voi constata ca nu are efect asupra ridurilor, il voi folosi pentru efectul sau antioxidant.

          In Italia am observat ca toate aceste uleiuri (de migdale dulci, de samburi de struguri, de jojoba, de argan...), dar si sapunul de Alep, sunt mult mai accesibile decat in Romania, se gasesc in aproape orice magazin si sunt foarte convenabile ca pret. Abia astept sa se intample acest lucru si in Romania. 

           Despre antioxidanti si beneficiile lor am scris si AICI.


Cata incredere aveti in tratamentele naturiste si cat de des apelati la ele?

14 comentarii:

  1. e bun si eu il folosesc , dar imi face mai bine cel de migdale dulci...

    RăspundețiȘtergere
  2. pai in italia cred ca sunt mai accesibile pentru ca :
    1. este o tara mult mai dezvoltata decat a noastra
    2.Toate acele produse sunt facute de ei . Cred ca in Italia gasesti mai mukte lucruri italienesti decat din export.
    3.Ei chiar cumpara fata de romani.

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Coco, il voi incerca si pe cel de migdale dulci in curand. :*

    @ Andra Malin, ai dreptate...in foarte multe aspecte, ne sunt superiori, inclusiv in raportul cerere/oferta in privinta produselor naturiste... :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu incerc incet incet sa folosesc cat mai putine chimicale, cat mai putine produse din comert pentru ca am vazut ca am gasit variante mult mai naturale. Uleiul din samburi de struguri ai putea sa-l folosesti si pe ten, seara. Citisem odata pe un forum ca fetele care au incercat asta au vazut o micsorare a porilor...acum nu stiu cat de adevarat poate fi insa atunci cand l-am folosit si eu am observat o imbunatatire a pielii, aveam tenul hidratat, nu mai aveam cosuri si porii parca se micsorasera. Chiar o sa-mi iau azi o sticluta de ulei din samburi de struguri.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu in materie de ule as vrea sa il incerc pe cel pt lavanda . am inteles ca este foarte bun pt durerile articulare , dar si pentru piele . Pe mine de la curent chiar ma dor articulatiile .

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Alina, merci de sfat! O sa il incerc. In trecut am incercat uleiul de argan pentru ten insa nu mi-a placut deloc si am renuntat pentru ca nu am vazut nicio imbunatatire, ci din contra, arata tot mai incarcat. Acum sunt multumita de aspectul lui si nu sunt foarte atrasa de schimbari, dar voi incerca uleiul acesta in zonele mai uscate ale tenului,pentru inceput. :*

    @ Andra Malin, nu stiu daca este eficient uleiul de lavanda, dar miroase extraordinar! :D Macar te alegi cu un miros placut. Incearca, ar putea fi o solutie buna pentru problemele tale cu articulatiile. :*

    @ Miu Miu, ma bucur ca nu sunt singura! :*

    RăspundețiȘtergere
  7. foarte bun uleiul din samburi de struguri,eu ilcumpar la 5 lei sticluta de 10 ml si imi ajunge multtimp ptzona ochilor.la fel de bun e cel de migdale dulci dar si cel de shea sau de cocos.daca doresti poti participa la concursul organizat pe blogul meu unde ai ocazia sa castigi ulei de cocos bio http://cristinatacaciu.wordpress.com/2011/09/05/bio-vine-la-tine/

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Cristina, multumesc pentru invitatie, ma voi inscrie maine! O seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  9. te astept cu celmai mare drag:* documenteaza despre beneficiile uleiului de cocos si vei vedea ca unele din ele se adreseaza chiar tenului tau.oricum e un concurs pe baza de raspuns original, asa ca iti poti spune parerea sincera,chiar te rog :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna fetelor!Lucrez in domeniu,deci am zi de zi contact atat cu producatorii uleiurilor presate la rece cat si cu clienti care le-au cumparat si testat si care sunt mai mult sau mai putin multumiti.
    @ Andra Malin,daca incerci uleiul de lavanda incearca sa iti achizitionezi unul esential,e foarte important sa fie 100%natural ca proprietatile lui sa fie si cele la care ravnesti.Odata cumparat,uleiul nu trebuie niciodata folosit singur pe piele pt ca iti poate irita zona respectiva.Poti sa pui 2 picaturi intr-un ulei pur de cocos/masline sau un ulei presat la rece care il ai in casa.
    Cat despre uleiul de samburi de struguri e minunat atata timp cat e presat la rece.Merg la masaj de un timp si am luat cu mine propriile uleiuri de samburi de struguri si de migdale dulci(minunat pt vergeturi si nu numai).Dupa vreo 2 luni de mers de 2 ori pe saptamana nu numai ca am scazut in centimetri ci si aspectul pielii este enorm imbunatatit.Atata timp cat remediile care le folosim sunt naturale,nu ne ramane decat sa alegem ceea ce ni se potriveste cel mai bine.Adevarat,preturile nu sunt mici insa ca investitie pe termen lung sunt net superioare.Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  11. @ Cristina, azi nu am avut timp, dar ma inscriu, pentru ca premiul este motivant! Multumesc!

    @ Sandra9, multumim foarte mult pentru informatii, sunt lucruri interesante pe care ma bucur ca le aflu de la o persoana care stie despre ce vorbeste. Voi tine cont de ele si voi incerca si eu masajul cu aceste uleiuri! Te mai astept cu astfel de mici trucuri pe care vrei sa ni le impartasesti! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  12. eu am tot folosit ulei de samburi de struguri, dar nu am vazut mari diferente... inainte trebuie pielea umezita pt ca usuca mai rau..

    RăspundețiȘtergere
  13. @ Rox, diferente nici eu nu am observat inca, dar nu simt ca imi usuca fata, ba chiar mi se pare destul de hidratant...o sa mai incerc, inca nu renunt :). :*

    RăspundețiȘtergere