vineri, 30 septembrie 2011

Glamour de octombrie vine cu cadouri!

        Ieri mi-am cumparat Glamour de octombrie - 9,90 ron cu cadou! In ce consta cadoul? Ei bine, este vorba despre o trusa de makeup cu 3 nuante de fard de ochi, 3 blush-uri si 3 nuante pentru buze. Le puteti vedea in pozele de mai jos.

        In plus, cadoul cuprinde si un eyeliner negru, un contur de buze intr-o nuanta de rosu foarte frumoasa si un gloss cu un miros dubios, intr-o nuanta aprinsa de roz. 

       Revista are si mostre de Vichy Normaderm crema antiimperfectiuni, fond de ten Vichy Normaderm Teint, nuanta 35 Sand, care mi se potriveste perfect si fond de ten L'Oreal True Match/Accord Parfait, nuanta W3 Golden Beige.
       In afara acestora, veti gasi cateva articole interesante, un editorial cu frumoasa si talentata actrita Kate Winslet, cateva sugestii folositoare la rubrica Do's and Don'ts si mai ales, o serie de interviuri cu cateva dintre bloggeritele noastre simpatice!
Va las cu poze cu cadourile!









6 comentarii:

  1. par frumoase si oferta e f buna. sa le fol k placere

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Let's make a diva, ramane sa il si incerc :D! Nuantele mi-au placut, sper sa fie rezistente.

    @ Madlen, multumesc!

    @ It's Friday Somewhere, sunt convinsa ca vei gasi la standuri revista si iti vei putea lua una cu cadou daca vrei!

    Va pup, fetelor, multumesc pentru comentarii!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sincer, mie produsele de genul asta nu-mi inspira deloc incredere, dar sper sa-ti fie de folos. :D Pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Andreina, de obicei cadourile de la reviste nu sunt de calitate si evit sa le folosesc, dar am avut si surprize placute. Dintre acestea, momentan mi se pare bun conturul de buze. Ramane de vazut despre celelalte. Te pup si eu!

    RăspundețiȘtergere