miercuri, 10 aprilie 2013

Samponul Garnier Ultra Doux cu 5 plante - review!

        Dupa o perioada lunga de timp in care am folosit exclusiv sampoane de la Klorane, am hotarat sa iau o pauza si sa incerc si altceva si eventual sa descopar sampoane mai accesibile la pret, dar eficiente.

       Garnier Ultra Doux cu infuzie de 5 plante m-a atras de cum l-am vazut. Mi-a placut sticluta verde iar dupa ce am citit ca nu are parabeni si siliconi, m-am gandit ca ar fi o idee buna sa il incerc.


           De ce spun producatorii ca ar trebui sa cumparam acest sampon?
  • samponul contine extracte naturale din 5 plante, esentiale pentru ingrijirea parului normal si fragil - ceaiul verde (pentru vitalitate), lamaia (pentru stralucire), eucaliptul (pentru prospetime), urzica (actiune anti-sebum) si verbena (cu proprietati calmante).
  • in schimb, samponul nu contine parabeni sau siliconi.


         Mie mi s-a parut un sampon acceptabil calitativ, care nu m-a impresionat cu nimic. 

        Are un miros senzational iar pentru asta ii dau un mare plus. Miroase a ceai verde - eu sunt dependenta de ceaiul verde, asa ca m-am bucurat sa incerc un sampon cu un miros atat de fresh. Cum mirosul nu este, insa, un atribut esential al unui sampon, nu voi continua sa il folosesc doar pentru acest aspect.

        Consistenta samponului este asemanatoare cu un gel dens. Are o culoare transparenta, usor verzuie. La contactul cu apa, face foarte multa spuma - pentru amatoarele de spuma, este un sampon care exceleaza din acest punct de vedere. 

        Mi s-a parut ca spala foarte bine parul. Chiar si cand folosesc masti cu ulei de masline si ulei de ricin, am folosit samponul de doua ori si mi-a lasat parul curat. 
        De fiecare data cand l-am folosit, am simtit ca este absolut necesar sa folosesc balsam. Am folosit chiar mai mult decat de obicei, pentru ca se pare ca acest sampon imi incalceste parul. Il lasa curat, dar nu il descurca deloc. 
      In rest, nu mi-a provocat coji, matreata, iritatii sau alte probleme. Nici nu mi-a ingrasat parul. L-am spalat odata la patru zile. 

         Cel mai enervant lucru la acest sampon mi s-a parut tocmai ambalajul, care m-a atras, de fapt, sa il cumpar. Are un dop care se desface greu si am reusit sa imi agat unghiile de doua ori incercand sa il desfac. In al doilea rand, orificiul prin care curge samponul este mult prea larg. Prin urmare, am irosit foarte mult sampon. M-am spalat pana acum de 8 ori cu el si imi va mai ajunge de fix 3 ori. Mi s-a parut ca s-a consumat mai repede decat alte sampoane incercate de mine. 

          Sticluta are 200 de ml. Eu l-am cumparat la oferta, cu 7 ron. Pretul este, cu siguranta, unul mic si acum - probabil in jur de 8 lei. Il gasiti in orice hypermarket. Mie mi s-a parut acceptabil, dar nu il voi recumpara. 

          Daca va doriti un sampon profesional la un pret bun, Beauty Spell are reduceri la produsele CHI.


O zi placuta va doresc!



9 comentarii:

  1. Cred ca il am si eu prin baie, mie imi plac produsele Garnier pentru par, nu m-au dat pe spate dar nici nu m-au dezamagit. Nu s-a intamplat sa ma trezesc cu matreata, par gras sau altceva, sunt acceptabile, bunicele avand in vedere pretul foarte mic al lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar, raportul calitate-pret este foarte bun la produsele Garnier. Eu am fost mai multumita de cele de la Schwarzkopf, gama Gliss. Avand in vedere ca si sampoanele Gliss sunt ieftine, dar mai potrivite pentru parul meu, le prefer pe ele. Te pup!

      Ștergere
  2. M-ai facut curioasa, vroiam sa il incerc de ceva timp si cred ca o sa merg sa il cumpar sa vad si eu ce "ii poate pielea".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Samponul nu stiu daca o sa iti placa, dar cu siguranta o sa te cucereasca mirosul! Este senzational!

      Ștergere
  3. L-am avut si mi-a placut mult, acum il am pe cel Lavender si miroase...destul de neplacut.

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu folosesc Garnier Fructis şi sunt foarte mulţumită de el ! Are un miros plăcut şi îmi lasă părul matasos . Sunt tentată sa mai schimb samponul & voi încerca Nivea. Cât despre Garnier Ultra Doux pot spune că nu e un şampon rău dar îmi incalceste părul...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am folosit Garnier Fructis acum ceva timp, dar nu ne-am mai inteles, imi provoca matreata.

      Ștergere
  5. Samponul abunda in Sodium Laureath Sulfate fapt drept care face spuma din abundenta. Nu l-as folosi decat pe pardoseala din bucatarie sau din garaj. :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu l-am folosit pe par si in cele 50-60 de secunde in care a stat pe par, nu s-a intamplat nimic dramatic :).

      Ștergere