luni, 8 aprilie 2013

Ispita zilei!

Beauty Spell are, in aceasta perioada, o oferta interesanta la samponul L'Oreal Nature Source Re-Naitre. Samponul costa 55 de lei. 
Nu am mai incercat gama Nature de la L'Oreal, dar ma atrage ideea de a imi rasfata parul cu o "cura de sanatate" - acest sampon nu are parabeni, siliconi sau coloranti. In schimb, promite sa revitalizeze parul deteriorat, cu ajutorul ingredientelor hidratante precum proteinele de orez. 



Sunt curioasa, l-ati incercat? Daca da, mi-l recomandati? Ati testat vreun produs din gama L'Oreal Nature? 

4 comentarii:

  1. aud prima data de asta.am folosit loreal profesional din gama repair care sunt super. xoxoo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Repair am folosit si eu si mi s-au parut eficiente, chiar am vazut o imbunatatire a aspectului parului, dupa ce il torturasem destul de mult timp cu placa de par. Te pup!

      Ștergere
  2. nu am incercat produsul asta, eu mi-am luat recent abondance de cacao, asta http://www.aoro.ro/loreal-professionnel/serie-nature-abondance-de-cacao-sampon-pentru-volum/ imi place foarte mult, cel putin dupa prima spalare mi-a facut parul frumos, acum sa vedem mai incolo :D eu zic sa le incerci, numai asa afli daca ti se potrivesc sau nu :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiam de Abondance. Poate il aleg si eu, desi nu duc lipsa de volum! O sa incerc ceva din gama asta...dar inca nu m-am hotarat ce! Te pup!

      Ștergere