vineri, 26 aprilie 2013

Dupa un tub de crema anticelulitica Elmiplant...

...nu am scapat de celulita, dar m-am gandit ca ar fi util sa va impartasesc cateva impresii referitoare la eficacitatea cremei anticelulitice Elmiplant Bodyshape!

Elmiplant Bodyshape este o crema anticelulitica ce promite sa subtieze si sa remodeleze zonele afectate de celulita. Producatorii spun ca, dupa 4 saptamani de utilizare, puteti pierde pana la 3 cm la nivelul circumferintei coapselor.


Ingredientele care actioneaza pentru combaterea aspectului de coaja de portocala sunt cafeaua verde, cu proprietati de drenaj, si complexul natural de ingrediente Lipofirm, care stimuleaza si regleaza micro-circulatia, restabilind structura colagenului pielii.






Eu mi-am dorit doar o piele mai ferma. Stiind ca o crema anticelulitica are efecte limitate, nu m-am asteptat la o remodelare corporala sau la coapse perfecte dupa aplicarea unui tub de crema. Am constatat, doar, ca dupa aplicarea zilnica a acestei creme, cu miscari circulare, pe fese si pe coapse, pielea are un aspect mai ferm si este mai catifelata. 


Crema are un miros puternic, placut, de plante. Este o crema destul de densa si trebuie sa masati bine pielea pentru ca aceasta sa se absoarba si sa nu lase urme albe.
 
Aspectul ferm al pielii a durat atat cat am folosit crema. Dupa cateva zile in care nu am mai folosit-o, pielea nu a mai aratat la fel de bine. Nu va asteptati, asadar, la efecte pe termen lung!
Picioarele mele au aratat cu adevarat foarte bine atunci cand am combinat utilizarea acestei creme cu sportul. De altfel, eu cred ca miscarea este cel mai bun lucru pe care il puteti face in lupta cu celulita, cremele avand o eficacitate limitata.
Nu am pierdut niciun centimetru de pe coapse (din fericire, pentru ca nici nu imi doream asta). Nici nu am scapat de celulita. M-am ales, insa, cu o piele catifelata. Pentru asta, voi recumpara crema. Mi-a placut, indeosebi, in perioada in care am folosit-o impreuna cu crema pentru fermitate de la Elmiplant. Impreuna, fac o echipa grozava pentru fermitatea pielii!
Mie, tubul de 200 ml mi-a ajuns fix pentru o luna de utilizare zilnica. Am aplicat o cantitate generoasa de crema, asa ca este posibil sa va ajunga mai mult timp daca aplicati mai putina. 

Eu recomand crema aceasta, pentru un plus de ingrijire! O gasiti in orice hypermarket. Eu am cumparat-o din Cora Militari, la un pachet promotional, impreuna cu crema Elmiplant pentru fermitate, la pretul de 20 lei.

Incepe weekend-ul! Ce planuri aveti?


9 comentarii:

  1. Fara sport nu se poate,evident.Dar ma bucur,totusi,ca ai avut o experienta placuta cu aceasta crema!:D Si nu am vazut ca ar avea parabeni,ceea ce la mine constituie un mare plus:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca o sa merg sa mi-o iau si eu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca o sa o incerc si eu :)

    Kisses

    shoeper-women.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  4. de asemenea,cred ca o sa o testez...

    http://ladytruemiss.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu sunt fffffff multumita de aceasta crema. Bineinteles timp de o luna de cand folosesc am folosit multe tuburi cam 5 pe luna .....Dar am folosit la miini abdomen coapse picioare. Celulita s-a dus aproape jumate ...dar a si remodelat fff frumos corpul.....Nu am facut sport dar am tinut o dieta usoara ......am slabit 6 kg......Sunt inebunita dupa aceasta crema.....De mos craciun mi-am dorit sa-mi aduca crema elmiplant multe tuburi sa pot continua acest tratament......Il recomand din tot sufletul.....dar trebuie dat in fiecare zi.......deci mai multe tuburi....nu va asteptati ca un singur tub sa faca minuni....

    RăspundețiȘtergere