luni, 15 aprilie 2013

3 creme noi de care sunt incantata!

         Pe masura ce se apropie vara, sunt tot mai interesata de aspectul pielii mele. Mi-as dori ca toata celulita sa dispara ca prin minune, eventual fara vreun efort din partea mea. Cum asta nu se poate, incerc sa ma mobilizez sa fac mai des sport si sa aplic zilnic creme pentru fermitate si anticelulitice. 

         Nu am crezut niciodata in eficienta cremelor anticelulitice, pentru ca toate cele incercate pana acum au avut efecte minime si de scurta durata. In plus, nu cunosc nicio persoana care sa fi ameliorat considerabil aspectul de coaja de portocala al pielii doar dupa utilizarea unei creme. 

        Acum doua saptamani, in cautarea unei creme de corp, am gasit lotiunea de corp pentru fermitate Elmiplant si crema anticelulitica Elmiplant intr-un pachet promotional, cu 20 de lei. M-a atras pretul si am hotarat sa incerc cele doua creme. 




         Pentru a vedea daca au cu adevarat efect, le-am folosit zilnic, seara. Se recomanda aplicarea lor de doua ori pe zi, insa pentru mine chiar si aplicarea o data pe zi este o performanta. Le-am folosit seara - crema anticelulitica, local, pe fese si pe coapse, iar lotiunea de corp pentru fermitate pe tot corpul. 

         Ambele promit o piele supla, ferma, elastica...eu pot sa spun doar ca imi lasa pielea incredibil de fina. Catifeleaza pielea si o hidrateaza iar asta imi place. Nu am observat alte schimbari (momentan...eu sunt optimista si inca mai sper ca poate vor avea vreun efect :-). Voi continua sa le folosesc si sunt sanse mari sa le recumpar. Singurul lucru deranjant la ambele creme este mirosul puternic. Nu este un miros neplacut, dar mi-as fi dorit sa fie mai subtil.
         Cand le voi termina, le voi face un review detaliat.

         Am descoperit si o crema de maini care imi place. Este vorba despre crema de maini Cien cu ceara de albine si vitamina E. Este o crema hranitoare, pentru pielea uscata. Pe ambalaj scrie ca are si SPF10. Eu o folosesc de o saptamana, in fiecare seara, pe maini si pe talpi. Intra repede in piele si o lasa foarte fina. Ma bucur ca am descoperit un nou produs Cien eficient. Gasiti cosmeticele Cien in Lidl...sunt ieftine si bune! In curand, ii voi face un review!


Va doresc o saptamana frumoasa!


9 comentarii:

  1. Si eu iubesc produsele Elmiplant,am avut o lotiune care s-a impacat foarte bine cu pielea mea:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi plac mult cremele de maini Elmiplant, dar si cu gelurile de dus si cremele de corp m-am impacat bine. Au produse excelente!

      Ștergere
  2. Eu folosesc de la Elmiplant Lotiune Tonica si sunt foarte multumita:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sm folosit lotiunea lor tonica. Pentru ten, am folosit gelurile de curatare a fetei. Miros delicios si curata bine tenul!

      Ștergere
  3. Sunt destul de curiasa daca au vreun efect cremele anticelulitice. Asteptam review-ul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt curioasa, de aceea voi continua sa le folosesc zilnic, cu constiinciozitate :D!

      Ștergere
  4. Eu am avut o experienta tare neplacuta de la o lotiune de corp de la Elmiplant: mi-a aparut o alergie teribila pe picioare si s-a extins pe abdomen , spate, brate.. abia am reusit sa scap de ea!
    Produsele elmiplant au o multime de ingrediente (uite-te si tu, jumatate din tub sunt numai ingredientele) care nu fac deloc bine. Ei zic ca nu au parabeni, dar au alte tampenii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincer, nu am verificat ingredientele. Din fericire, nu am avut niciodata alergii de la vreun produs cosmetic. Daca ai pielea sensibila, eu iti recomand o lotiune cu lapte de capra, de la Druide. Am scris despre ea pe blog. Intra greu in piele, dar este foarte blanda cu pielea, eu am folosit-o mereu dupa epilat si mi-a calmat pielea. Are si o multime de ingrediente benefice. Te pup!

      Ștergere