joi, 13 decembrie 2012

TAG: Parfumul

 Am gasit un TAG foarte simpatic pe blogul lui Beauty Addict, cu o tema foarte interesanta: parfumul! Va propun sa raspundeti si voi, chiar sunt curioasa sa aflu ce preferinte aveti!
Daca doriti sa comandati online un anumit parfum, puteti face click pe numele lui.

1.Ce parfum ai recumpara la nesfarsit?

As recumpara fara sa stau pe ganduri Lancome Magnifique, D&G Light Blue, Idole d'Armani, Carolina Herrera 212 sexy.

2.Cate parfumuri ai?(aproximativ)

Nu am avut niciodata curiozitatea sa le numar, pana acum -  am 24. 

3.Parfumul din colectia ta pe care il folosesti cel mai des.

 Imi place sa le schimb foarte des, insa in ultimele luni, preferatul meu a fost Azzaro Twin.

4.Primele 3 parfumuri preferate.

Eugenie Rance
Lancome Magnifique
Versace Versense

5.Un parfum care nu ti-a placut.

Nu prea imi plac parfumurile florale. Un parfum pe care nu l-am suportat a fost Guerlain Aqua Allegoria Lilia Bella. Aromele de liliac si de crin, atat de puternice in Lilia Bella, imi dau dureri de cap.



6.Un parfum dulce.

Escada Margaretha Ley, atat de intens incat nu m-am acomodat niciodata cu el.

7.Brandul preferat de parfumuri…

In momentul de fata, Lancome. Pentru mult timp, a fost Versace.

8.Magazinul din care iti cumperi parfumuri cel mai des…

Din fericire, primesc multe parfumuri si nu imi cumpar foarte des. Atunci cand cumpar, merg in Douglas.

9.Parfumurile dominante in fiecare anotimp

Iarna aceasta - Lancome Magnifique, Lancome Hypnose, Lolita Lempicka.
Primavara - J'Adore Dior, Moschino Glamour
Vara - Versace Versense, Guess Seductive, Bvlgari Omnia Green Jade
Toamna - YSL Cinema, Idole d'Armani.



10.Cu ce parfum te asociezi ca femeie?


Hmmm.... foarte greu! Daca ar fi trebui sa folosesc un singur parfum, ar fi Lancome Magnifique, desi foarte multe persoane mi-au spus ca cel mai bine mi se potriveste YSL Cinema.


O zi frumoasa sa aveti!

6 comentarii:

  1. Cate parfumuri care imi plac si mie le regasesc in postarea ta:X. Iarna care ti se pare ca este cel mai potrivit parfum,unul care sa persiste, sa lase "dara" aceea(sillage), sa te faci remarcata atunci cand treci pe langa cineva? Am incredere in ce imi vei spune, pentru ca observ ca ne asemanam dpdv al parfumurilor:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca avem preferinte in comun :)!
      Eu prefer parfumuri mai puternice iarna, mi se par potrivite sezonului, pentru ca vara, un parfum intens ma copleseste. Vara prefer parfumuri usoare, delicate, precum Light Blue sau Versace Versense, in timp ce iarna imi plac mult Lancome Hypnose, Lolita Lempicka, YSL Cinema, Lancome Magnifique, Carolina Herrera 212 - toate aceste parfumuri sunt testate de mine si persista. Sper ca ti-am fost de ajutor si sunt curioasa ce parfum este preferatul tau :)!

      Ștergere
    2. Si ar mai fi legendarul Shalimar de la Guerlain, unul dintre cele mai intense si persistente parfumuri pe care le-am incercat. Ti-l recomand daca iti plac aromele usor orientale. Este un parfum deosebit, cu care sigur te vei face remarcata.

      Ștergere
  2. Pentru Vara prefer J'adore, Light Blue, Escada Marine groove, si iarna prefer Chanel Cocco Mademoiselle,Dior Hypnotic Poison, Lancome Tresor,Ysl Cinema,Givenchy Play intense,Ange ou demon le secret. Dar acum vreau sa incerc ceva nou, m-am gandit la Prada-Candy, dar l-am incercat si mi s-a parut ca nu persista, asa ca voi incerca parfumurile mentionate de tine si imi voi alege 1 sau 2 sa le folosesc iarna aceasta:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ange ou Demon este atat de intens, imi place mult :X. Si eu am incercat Prada Candy si nu mi s-a parut foarte persistent, nu mi-a atras atentia in mod deosebit. Sunt curioasa cum miroase noul parfum Guerlain, La petite robe noire.

      Ștergere
  3. Am auzit lucruri bune despre La petite robe noir, sper sa am ocazia sa il testez, din cate stiu aici la mine in oras nu au Guerlain, dar o sa intreb, poate vor aduce totusi

    RăspundețiȘtergere