joi, 20 decembrie 2012

Samponul Gliss Hair Repair cu keratina lichida

Desi imi plac la nebunie sampoanele Klorane, am decis sa incerc ceva nou si m-am orientat catre samponul Schwarzkopf Gliss Hair Repair cu 7 uleiuri nutritive si complex de keratina lichida, pentru parul lung, predispus varfurilor despicate. 

Eu ma confrunt cu astfel de probleme si am decis sa incerc acest sampon. Nu a facut nimic impotriva varfurilor despicate, insa mi-a placut pentru alte lucruri. 
Are o textura surprinzatoare, asemanatoare unui gel. Face spuma si miroase foarte frumos. Descurca parul si il lasa foarte fin, moale. Cu sampoanele Klorane trebuia sa folosesc un balsam. Am folosit in continuare balsam, din obisnuinta, insa cu Gliss Hair Repair, as fi putut renunta la el, pentru ca parul este descurcat si moale. 
Parul isi mentine volumul si se coafeaza foarte usor. Samponul nu ingrasa parul foarte repede...trebuie sa il spal la trei zile. 

Per total, sunt multumita. Este un sampon care nu se remarca, insa este suficient de bun incat sa ma gandesc sa il recumpar.

Il gasiti in hypermarket-uri, la un pret de aproximativ 14 ron.

2 comentarii:

  1. a fost un timp samponul perfect pentru parul meu , apoi nu stiu de ce nu a mai functionat...probabil s-a schimbat parul meu !

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie imi plac foarte, foarte mult balsamurile Gliss! Samponul acesta nu l-am incercat, dar balsamul aferent mi-a cam luat din volum si ingrasat parul, chiar fara sa-l aplic prea aproape de radacina. Ma gandesc, totusi, sa incerc un sampon dintre celelalte :)

    RăspundețiȘtergere