duminică, 19 februarie 2012

De duminica...7 Deadly Beauty Sins

Am citit cu interes raspunsurile fetelor la acest tag si m-am hotarat sa il fac si eu. Va invit sa il preluati sau sa raspundeti si voi in comentarii!

Lăcomie 
Care este cel mai ieftin produs cosmetic pe care îl ai? Și care este cel mai scump?

Cred ca cel mai scump produs cosmetic este crema de corp Miss Dior Cherie. Daca includem si parfumuri, probabil Lancome Magnifique este cel mai scump. Si merita fiecare banut, este parfumul meu de suflet!



Cat despre produse ieftine, sunt destul de multe, pe care le recumpar pentru ca sunt bune. Cele mai ieftine sunt uleiul de migdale dulci si uleiul de samburi de struguri. Costa doar 6 ron si imi pare rau ca nu le-am descoperit de mai mult timp!  

Mânie
Care este produsul cu care te afli într-o relație de iubire/ură? Ce produs a fost foarte greu de găsit?

Produsul cu care ma aflu intr-o vesnica "confruntare" este anticearcanul Bourjois Healthy Mix. Imi place mult pentru ca lumineaza foarte frumos zona ochilor si confera un aspect odihnit pielii, dar de multe ori se aduna in liniile fine, aspect care imi displace. 
Un alt produs cu care ma aflu intr-o astfel de relatie este fondul de ten Vichy Aerateint Pure. Are o textura pe care o ador, acopera toate imperfectiunile si confera tenului aspectul pe care mi-l doresc, dar dupa doua-trei ore fata mea luceste extrem de tare. De aceea, am renuntat la el, chiar daca imi placea foarte mult din alte puncte de vedere.

Greu de gasit au fost gloss-urile Sexy Mother Pucker. Desi produsele Boots se gasesc teoretic in toate farmaciile Sensiblu, le-am cautat destul de mult. Iar cand le-am gasit, mi-am facut provizii! 


Poftă
Care este cel mai delicios produs cosmetic / îngrijire corporală? 

Cu siguranta, crema de corp Sephora Chocolate Toffee, la concurenta cu balsamul de buze Labrosan Pina Colada! Delicioase ambele!

Lene
Ce produs neglijezi din cauza lenei?
Fac eforturi sa nu mai neglijez nimic! Sunt, insa, seri in care ma simt prea obosita pentru a ma mai cremui pe tot corpul, desi imi plac tare mult cremele de corp. Si atunci "trisez" cu uleiul de corp, aplicat repede pe pielea uda!

Mândrie
Ce produs îți dă mai multă încredere în sine? 

Un rimel care confera volum genelor si le face incredibil de lungi - spre exemplu, Givenchy Phenomen'Eyes sau L'Oreal Millions de Cils! Si un parfum bun, senzual, cum sunt Lancome Magnifique sau Guess Seductive! Gasiti Guess Seductive in parfumerii, dar si online, AICI.

Râvnă
Ce atribute găsești foarte atragatoare la sexul opus?

Hmmm.... cu o privire patrunzatoare, un zambet sexi si doza potrivita de tupeu m-a cucerit! Iar daca aduce si putin cu Keanu Reeves, este barbatul perfect.

Invidie
Ce produse ți-ar plăcea că primești cadou? 

Imi place foarte mult sa primesc cadouri si tin foarte mult la gestul in sine, nu neaparat la produse. Dar daca insistati, mi-as dori serul Lancome Genifique, la care visez de ceva timp. 
Si mi-as mai dori gelul de dus spuma de la Rituals, pe care l-am primit din Olanda acum ceva timp si pe care nu am mai avut cum sa mi-l procur. Este un adevarat rasfat pentru piele! 
Si un parfum Lancome Tresor Midnight Rose....si poate si un Lancome Magnifique
Gata, ma opresc!


Sa aveti o duminica placuta!


2 comentarii:

  1. stii cumva cat costa un gloss de la boots?

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Anonim, eu am vazut si am cumparat numai seturi de gloss-uri Boots. Setul Sexy Mother Pucker, cu 3 gloss-uri, costa acum cateva luni 50 ron. Setul de Craciun, cu 5 gloss-uri, costa 90 ron. Deseori sunt promotii la produsele Boots in farmaciile Sensiblu. Luna aceasta, de exemplu, promotia este de 2+1. Sper sa gasesti o oferta avantajoasa!

    RăspundețiȘtergere