luni, 30 ianuarie 2012

O multime de bunatati in noul catalog Avon!

Tocmai am rasfoit brosura 03/2012 Avon si am gasit o multime de oferte tentante, pe care m-am gandit sa vi le impartasesc!
Pentru pasionatele de parfumuri, sunt reduceri semnificative la cele mai cunoscute ape de toaleta Avon. Noua apa de toaleta, Infinite Moment, miroase foarte bine. Este un parfum oriental, puternic, potrivit pentru zilele mai racoroase. Costa 60 ron in acest catalog. Reduceri sunt si la Incandessence (45 ron), Pur Blanca (20 ron), la apa de parfum Herve Leger Intrigue (miroase tare bine si costa 130 ron), Christian Lacroix - intreaga gama (fiecare costa 90 ron), dar si la parfumurile pentru barbati. In februarie si martie, ar trebui, insa, sa fim noi rasfatate, iar ei mai putin!

O alta oferta avantajoasa este cea pentru gama Anew. Veti gasi cateva pachete cadou, reduse chiar si cu 50% - o astfel de reducere are, spre exemplu, setul Anew Ultimate cu crema de zi antirid si crema de noapte antirid, la pretul de 79 ron.

Sunt si multe accesorii in culori pastelate, de primavara, foarte frumoase. Umbrelele mi-au placut in mod deosebit.

Ceea ce m-a atras cel mai tare si reducerea de care, de altfel, voi si profita este cea de la produsele Planet Spa. In primul rand, puteti cumpara oricare 2 masti de fata cu doar 20 ron!
In al doilea rand, in catalog sunt cateva seturi foarte avantajoase ca pret - unul dintre ele este setul "Daruieste rasfat", ce cuprinde o lotiune de corp cu extract de floare de lotus, o masca de fata termala cu namol, o masca pentru par cu ulei de masline si o crema pentru picioare si coate cu unt de shea, la pretul de 37 ron. Sunt si seturi sub 30 ron cu produse din gama floare de lotus (30 ron), sake si orez (29 ron) si unt de shea (25 ron).

Cel ales de mine cuprinde 12 mini masti pentru fata - 4 hidratante cu ulei de masline, 4 exfoliante cu sake si orez si 4 cu minerale si namol. Setul acesta costa 24 ron si imi permite sa incerc mai multe produse in cantitati mici.
Daca va intereseaza produsele Planet Spa, puteti citi review-uri pentru gama cu ulei de masline AICI si pentru gama cu sake si orez AICI.


Spor la cumparaturi! 

4 comentarii:

  1. @ Modniza, este o femeie superba, si mie mi-a atras atentia!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am masca cu sake si este fantastica :D
    O recomand din tot sufletul si parfumu cel nou este divin :X

    RăspundețiȘtergere
  3. tenului delicat la preturii fara concurenta!
    my website :: Margo cosmetics - Margo Cosmetice

    RăspundețiȘtergere