sâmbătă, 10 decembrie 2011

Un minunat set de la Estee Lauder!

            Am vazut astazi in Douglas un set cadou Estee Lauder cu multe, multe lucruri minunate in el :X!

           Setul Blockbuster este in editie limitata si cuprinde o paleta Compact Pure Color cu 18 nuante de fard de pleoape, o paleta Deluxe Face Compact cu 3 nuante de blush si cu bronzer-ul Bronze Goddess, 3 nuante de ruj Pure Color Long Lasting Lipstick, un luciu de buze Pure Color Gloss PassionBerry Sparkle, 3 nuante de creion pentru conturul ochilor, o mini mascara Sumptuos Bold Lifting Volume Mascara, un demachiant pentru ochi Gentle Eye Makeup Remover de 100 ml - toate acestea sunt ambalate intr-o geanta rosie, perfecta pentru cosmetice.

          Mi-a placut tare mult, desi pretul m-a dezarmat. Cu toate acestea, 390 ron pentru atatea produse Estee Lauder reprezinta o oferta avantajoasa.

          Daca aveti o persoana speciala pe care vreti sa o rasfatati de Craciun sau va doriti ceva deosebit chiar pentru voi, acest set Estee Lauder poate fi o optiune!

4 comentarii:

  1. ce dragut ! da ..ne abtinem :)...trebuie sa consumam ce avem ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ne abtinem, Coco, asta este, desi tentatia e mare :D! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata superb setul, nu stiu cat de bune or fi produsele desi bronzerul meu favorit e ESTEE L. dar sigur merita banii, imi place si gentuta mult!

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Federova, eu cred ca sunt de calitate si as avea incredere sa mi-l cumpar din acest punct de vedere. Nu sunt sigura, insa, ca mi s-ar potrivi toate nuantele din set si probabil ca as folosi doar cateva produse. :*

    RăspundețiȘtergere