miercuri, 14 septembrie 2011

Anticearcanul Bourjois Healthy Mix #52 - review&swatch

         Impreuna cu fondul de ten Bourjois Healthy Mix, actuala mea preferinta in materie de fond de ten, mi-am cumparat si anticearcanul Bourjois Healthy Mix. Nuanta anticearcanului este #52. Anticearcanul se afla intr-un tub mic, simpatic si practic, de 10 ml. Este o solutie buna pentru ca nu irositi produs. Eu il am din martie si inca mai este cantitate suficienta in tub pentru cel putin...doua luni, cred.



         Mirosul este la fel de placut si de puternic ca al fondului de ten, de fructe. Acoperirea este medie, nu este foarte potrivit pentru persoanele cu cearcane pronuntate. Este, insa, un bun iluminator al zonei ochilor si le da un aspect mai odihnit. Acopera foarte bine si cosurile sau alte imperfectiuni ale tenului.

         Un alt avantaj al sau este ca se consuma foarte greu. In combinatie cu fondul de ten Bourjois Healthy Mix, confera un aspect foarte reusit tenului, privirea pare odihnita si zona ochilor foarte "glowy". Se aplica foarte usor, atat cu degetele, cat si cu pensula.

         Cu toate acestea, nu il voi recumpara dupa ce se consuma pentru ca dupa cateva ore se aduna in liniile fine si le accentueaza. Este un dezavantaj peste care nu pot trece si desi imi voi recumpara fondul de ten pentru ca mi se potriveste foarte bine, anticearcanul nu se va mai afla intre optiunile mele.

Mai jos puteti vedea swatch-ul. Am aplicat fard negru pe mana din trusa Deborah Rabbit. Apoi am aplicat anticearcan peste si l-am intins cu degetele.




Dupa cateva minute...


Aici puteti vedea si anticearcanul aplicat pur si simplu pe mana...zona din cercul rosu este cea in care am aplicat anticearcanul.



 
Care este anticearcanul vostru preferat?

4 comentarii:

  1. Si eu folosesc fondul de ten si-mi place momentan :P, anticearcan nu am, folosesc un baton fond de ten Max Factor pentru zona de sub ochi si imi este bun.cpupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu il am de 2 sapt , cred , si il folosesc zilnic.Nu cred ca il voi recumpara pentru ca se consuma incredibil de greu si vreau sa-l incerc si pe cel de la Estee Lauder din gama double wear (ma gandesc ca acesta ar fi mai rezistent si nu s-ar strange in liniile fine ).
    O zi frumoasa!:)
    Alexandra
    PS: eu fixez corectorul sau fondul de ten cu fondul de ten mineral de la revlon colorstay ,nu se misca toata ziua si nici nu incarca tenul (folosit ca pudra e excelent dar ca fond de ten nu acopera nimic).

    RăspundețiȘtergere
  3. Hmm...si eu sunt in cautarea unui anticearcan bun.
    La fel patesc si eu cu Erase Paste, dupa cateva ore se strange in pliul ochilor. :)
    Momentan sunt foarte multumita de Collection 2000 Lasting Perfection concealer. E genial, dar nu cred ca l-as recomanda tenului uscat deoarece tinda sa usuce zona pe care este aplicat. Gradul de acoperire este MAAAARE.
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Federova, cu corectoarele tip baton nu m-am impacat niciodata. Fondul de ten imi place tare mult! :*

    @ Alexandra, asa este, se consuma taaare greu. Si eu il fixez cu pudra (Rimmel Stay Matte), dar cu toate acestea se strange dupa cateva ore. De cel de la Estee Lauder nu stiu nimic, dar ma voi informa...poate va fi si urmatoarea mea alegere. O zi frumoasa si tie! :*

    @ Just_Me, imi pare rau sa aud ca Erase Paste se strange, imi puneam mari sperante in el (de ceva timp ma gandesc sa il cumpar cand se va termina Healthy Mix). Cat despre Collection 2000, ar fi potrivit pentru mine din punct de vedere al acoperirii...eu am cearcane foarte vizibile. Desi am tenul gras, zona din jurul ochilor este destul de uscata si cu tendinta de a se rida, desi aplic zilnic crema de ochi hidratanta. Prin urmare, nu cred ca mi s-ar potrivi un concealer care sa usuce. Te pup si eu, o zi buna!:*

    RăspundețiȘtergere