miercuri, 22 mai 2013

In teste!

Daca in privinta produselor pentru ten, am gasit ce mi-am dorit si cel mai probabil, cosmeticele Paula's Choice vor avea pentru mult timp exclusivitate, in privinta produselor pentru ingrijirea corpului si a parului inca experimentez. 
Ultimele achizitii, in acest scop, sunt lotiunea de corp revigoranta de la Elmiplant, samponul Schwarzkopf Gliss Satin Relax, pentru netezire si stralucire si balsamul de par Freeman cu papaya si mango.

Lotiunea de corp, dedicata tonifierii pielii normale, contine extracte de lamaie verde si gutuie. Speram sa aiba si un parfum revigorant, dar imi aduce aminte, mai degraba de aromele artificiale puse in prajituri. Trecand peste parfum, care nu imi place, crema are o textura usoara, potrivita (doar) pentru vara. Lasa pielea fina, dar doar pentru cateva ore iar senzatia aceea de hidratare, atat de evidenta in cazul altor creme Elmiplant, lipseste cu desavarsire in cazul acestei lotiuni. Abia am folosit-o de doua ori, insa, asa ca nu dau un verdict clar :D!

In ultimul timp, parul meu a devenit din nou foarte indisciplinat. Am inlocuit sampoanele Garnier cu un sampon Schwarzkopf pentru par indisciplinat si uscat, cu complex de keratina lichida. Daca nu va avea niciun efect, voi reveni la Klorane. Momentan nu am folosit samponul...sper doar sa nu imi ingrase parul!



Cat despre balsamul de la Freeman cu papaya si mango, mi-a atras atentia prin multimea de extracte naturale pe care le contine. L-am cumparat din DM si dintre produsele de ingrijire a parului de la raft, mi s-a parut cel mai benefic. Ramane de vazut daca produsul va fi bun...am asteptari destul de mari, dar daca nu isi dovedeste eficienta, il voi abandona pentru balsamul Yes to Carrots, de care am fost foarte multumita. Consistenta balsamului este tare ciudata, seamana foarte mult cu vaselina. Sper sa nu imi imbacseasca parul! Mirosul, in schimb, este divin - ma simt de parca as fi inconjurata de fructe exotice parfumate! 
Am gasit balsamul in DM, cu 23 de ron. 


Voi ce testati in aceasta perioada?
La multi ani sarbatoritilor de astazi!

6 comentarii:

  1. as incerca si eu samponul de la gliss dar am atatea incat cred ca va trebuie sa treaca 6 luni sa le termin...pe putin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) eu nu imi mai cumpar alt sampon pana nu il consum pe celalalt. E mai economic si mai eficient asa!

      Ștergere
  2. Sa le folosesti cu drag! Eu testez Toleriane LRP. :)
    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt curioasa de samponul de la Gliss! Poate faci un review dupa utilizare :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa ii fac. Ieri l-am folosit pentru prima oara - are un miros placut si face foarte multa spuma. Dupa spalare, am simtit parul foarte fin...nu neaparat si disciplinat :D! Dupa ce termin sticluta, o sa revin cu un review!

      Ștergere