luni, 31 octombrie 2011

Favoritele lunii...octombrie!

              De maine, unii spun ca iarna isi intra oficial in drepturi. Daca ma iau dupa vremea de afara, insa, pare un martie capricios iar discutia despre anvelope de iarna nici nu isi are rostul.

              In octombrie m-am atasat de mai multe produse naturiste...mi-au placut foarte mult uleiul de ricin, uleiul din samburi de struguri si uleiul de migdale dulci (descoperirea lunii pentru mine).

              Uleiul de ricin a mers de minune cu samponul Klorane cu chinina si vitamina B, caruia ii voi ramane fidela pentru mult timp, si cu masca de par Klorane cu extract din lapte de papirus, cea mai buna pentru parul indisciplinat si aspru.

              Bvlgari Omnia Green Jade a fost parfumul puternic pe care il cautam pentru toamna aceasta si a devenit preferatul meu de zi cu zi. Il puteti comanda de AICI.

              Chiar daca este frig afara, nu am renuntat la protectia solara si va recomand sa faceti acelasi lucru...am trecut, insa, la o crema cu textura usoara, Sundance Fluid cu SPF30 si filtru UVA/UVB. O gasiti in DM, mie imi place mult si ii voi face in curand un review.

               Mitchum inca se comporta foarte bine si nu am renuntat la el.
              Un alt produs care imi place este balsamul de buze I Provenzali cu unt de shea. Lasa buzele catifelate si hidratate si il port permanent in geanta!

 Sa aveti un noiembrie frumos!

7 comentarii:

  1. aoleooo...nu vreau sa aud de iarna !

    RăspundețiȘtergere
  2. As vrea sa incerc produsele de par de la Klorane. Din pacate experienta cu demachintul pentru ochi nu a fost foarte buna.

    RăspundețiȘtergere
  3. Din fericire,noiembrie e tot luna de toamna,deci iarna nu vine,nici oficial,nici neoficial,nici macar in calendar:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Prima luna de iarna nu e decembrie? :)

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Andra, Corina, oops, imi recunosc vina :D! Greseala mea, m-am agatat de discutia cu anvelopele de iarna si am declarat ultima luna de toamna ca fiind prima de iarna...recunosc si regret greseala si sper ca iarna sa nu vina, intr-adevar, nici macar in calendar! :D

    @ Coco, nici eu!

    @ Anca, nu am incercat alte produse in afara celor pentru par, dar acestea mi s-au parut foarte bune, ti le recomand!

    RăspundețiȘtergere
  6. Green Jade mi se pare si mie fabulos :)
    Pentru cearcanele mele, uleiul de migdale dulci a facut o diferenta, insa nu am un program strict de somn si am distrus singura efectele :(
    Eu il folosesc si pt cuticule, si pt buze, e foarte versatil, ca toate uleiurile vegetale :)

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Georgiana, inca nu ma pot pronunta cu privire la cearcane...am dormit atat de putin in ultimul timp incat cred ca nu s-a inventat produsul revolutionar care sa ma scape de cearcane :). Iar daca exista asa ceva, rog pe toata lumea sa imi spuna cum se numeste. Pentru cuticule nu l-am incercat, folosesc un alt ulei pentru ele, in schimb pentru buze imi place la nebunie. Multumesc pentru comentariu, te pup! :*

    RăspundețiȘtergere