miercuri, 3 iulie 2013

5 preferate ale lunii iunie!

Luna iunie a fost cu adevarat plina - fara a avea vreun moment de respiro, am renuntat la a testa tot felul de produse si am folosit, in schimb, acele lucruri in privinta carora am fost sigura de rezultate. 



Mereu in graba, mi-am disciplinat parul cu peria rotativa Rowenta - posibil cea mai buna achizitie facuta de mine pana acum in ceea ce priveste ingrijirea parului. Il intinde fara a-l arde, aranjeaza varfurile, disciplineaza firele de par mai bine decat orice produs antifrizz...mie imi place si sunt sigura ca pe masura ce ma voi obisnui cu ea, voi obtine si cateva coafuri mai deosebite. Eu am comandat-o de aici.

Cearcanele nu puteau lipsi din peisaj, desigur, dar am gasit o metoda eficienta de a le camufla - alegerea termenilor nu este intamplatoare, pentru ca Boi-ing, anticearcanul vedeta al celor de la Benefit, nu doar acopera, ci camufleaza chiar si cele mai intunecate cearcane. Si, din fericire, nu se strange in zona ochilor, ci acopera intreaga zi. Singura problema este nuanta usor prea deschisa. Dar nu ma plang, este cu siguranta cel mai bun anticearcan incercat de mine pana acum!

Cele doua creme Elmiplant au ramas intre preferintele mele - crema anticelulitica si cea pentru fermitate au mentinut tonusul pielii mele si i-au conferit un aspect placut, in pofida absentei totale a sportului pentru un numar destul de mare de zile.

Cat despre parfumuri, am purtat aproape zilnic L'Eau d'Issey de la Issey Miyake - suav, feminin, dar persistent, mi-a facut ziua mai placuta ori de cate ori l-am folosit.


O zi frumoasa va doresc!

3 comentarii:

  1. Si eu cam aceeasi peri rotativa numai ca a mea in loc de maro-auriul tau e un gril sidef ,foarte buna,insa la mine pe treapta doi imi cam "incinge"parul :*

    RăspundețiȘtergere
  2. am si eu aceeasi perie rotativa, am primit-o cadou de craciun, dar inca nu stiu sa ma descurc cu ea:">

    RăspundețiȘtergere