sâmbătă, 4 mai 2013

Crema de maini Cien anti imbatranire - scurt review!

Dupa ce am incercat mai multe cosmetice Cien si am fost multumita si chiar surprinsa de calitatea lor, avand in vedere pretul mic, am hotarat sa imi cumpar si o crema de maini. Am ales, dupa indelungi cugetari in fata raftului de cosmetice, crema de maini anti-imbatranire cu ceara de albine si vitamina E. 
 

Crema are si SPF10, aspect care mi se pare, mai degraba, un artificiu de marketing, valoarea factorului de protectie fiind prea mica pentru a proteja cu adevarat pielea de razele soarelui.

Eu mi-am dorit o crema de maini hidratanta care sa se absoarba repede si sa nu imi lase mainile grase. Am folosit aceasta crema si pe talpi, si pe coate. Dupa fiecare aplicare, am fost multumita - pielea ramane mai catifelata, moale, chiar hidratata. 

Nu este cea mai hidratanta crema incercata de mine - pentru piele uscata, recomand Neutrogena sau Elmiplant - insa pentru o crema de zi cu zi, este o alegere potrivita.
Crema se absoarbe repede in piele. Tubul de 125 ml se consuma destul de greu. 
Mirosul cremei este indefinit, dar placut - eu as fi preferat, totusi, sa nu aiba deloc miros. Consistenta este usoara, asemanatoare cremelor de maini Elmiplant. 

Per total, am fost multumita de aceasta crema. O gasiti in magazinele LIDL, cu un pret de aproximativ 5,5 ron. Eu o recomand!

6 comentarii:

  1. Nu am incercat-o, insa o voi cumpara, daca nu imi place, macar este ieftina si nu imi pare rau.
    Ai fost nominalizata pe blog pentru The Versatile Blogger Award: http://portrait-in-black.blogspot.ro/2013/05/tag-versatile-blogger-award.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt sceptică în ceea ce privește produsele astea, multe conțin ingrediente care fac mai mult rău decât bine. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Recunosc, nu ma preocupa foarte mult ingredientele cremelor de maini :). Te pup!

      Ștergere
  3. Interesanta crema dar probabil voi merge pe ceva mai hidratant pielea mea fiind destul de uscata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cele de la Elmiplant sunt foarte hidratante, ti le recomand!

      Ștergere