vineri, 7 decembrie 2012

In teste...:-)

        In ultimul timp, am decis sa schimb putin ritualul meu obisnuit de ingrijire si sa acord atentie unor produse care pana acum nu m-au tentat sau unor noutati. 
        Vor urma review-uri, insa momentan este prea devreme sa ma pronunt cu privire la aceste produse - pe unele le folosesc de cateva saptamani, pe altele de cateva zile.


        Printre achizitiile recente se numara masca de fata, gelul pentru ochi si capsulele faciale revitalizante din noua colectie Avon Planet Spa cu caviar. Ambalajul este superb si elegant. Despre eficienta lor nu ma pot pronunta, le folosesc abia de trei zile si inca nu am vazut niciun efect. Se recomanda sa folositi jumatate din continutul unei capsule dimineata si cealalta jumatate, seara. Textura gelului de ochi este minunata, intra imediat in piele, dar nu am remarcat, deocamdata, vreun efect. Cat despre masca, tot ce pot spune este ca pare a fi aur lichid. Din aceasta gama, este singurul produs de care sunt foarte entuziasmata. Le voi folosi cu constiinciozitate si apoi voi da un verdict!
         Puteti cumpara aceste produse din catalogul de Sarbatori, la un pret special. Orice masca Planet Spa full-size costa 10 ron, Gelul de ochi costa 20 ron iar capsulele costa 25 ron - setul are 4 capsule.

 


        Tot de foarte putin timp incerc niste cosmetice absolut incantatoare, produse de Druide, o companie canadiana. Gelul de dus si lotiunea de corp de mai jos sunt certificate organic si au 99% dintre ingrediente de origine naturala. Ingredientul de baza este laptele de capra. Lotiunea de corp cu lapte de capra si lemn de santal este destinata hidratarii pielii sensibile. Este foarte hidratanta si imi place la nebunie. Este singura lotiune mai hidratanta decat Neutrogena, insa se absoarbe foarte greu in piele. 
Gelul de dus contine lapte de capra si esenta de migdale. Are un miros puternic de migdale, care persista pe piele. Senzatia de hidratare apare instantaneu dupa clatire, pielea pare unsa cu ulei si este foarte fina. Mi-as dori sa nu termin aceste produse :-)! Le gasiti in farmaciile Help Net, dar si pe BioVera


       Am renuntat pentru moment la sampoanele Klorane si mi-am cumparat un sampon de la Schwarzkopf, gama Gliss, cu complex de keratina lichida, pentru varfuri despicate. Momentan imi place, nu am mai folosit de mult timp un sampon care sa nu fie dermatocosmetic si imi era dor de spuma :-). Imi descurca parul si mi-l lasa moale si usor de coafat. Rezist 3 zile fara a imi spala parul, asa ca sunt multumita. De asemenea, parul are in continuare volum, chiar daca este mai maleabil si usor de coafat. Il gasiti in orice hypermarket, la un pret de aproximativ 13 lei. 

     Saptamana trecuta mi-am cumparat fondul de ten Mattitude de la Astor. Are SPF 22 si promite o matifiere de durata. Momentan, face ceea ce promite si este o surpriza placuta pentru mine. A costat 39 ron si l-am cumparat din Auchan. 

       Din Lidl, cu doar 7 lei, mi-am cumparat crema de corp Cien, cu ulei de jojoba si vitamina E. Are 250 ml si este ambalata, din pacate, intr-un borcanel. Textura este usoara, foarte asemanatoare cu cea a cremelor Nivea, ambalate similar. Crema se absoarbe instantaneu in piele si o lasa mai hidratata decat ma asteptam. Imi place iar pretul o recomanda. 



        Am intampinat iarna cu un parfum pe care nu l-am mai folosit de mult timp, dar de care imi aminteam cu drag. Este vorba despre Lancome Hypnose, un parfum pregnant, dulce, din aromele caruia se disting vanilia si orhideea, si care nu trece neobservat. Este ceea ce imi doream pentru anotimpul rece! Puteti comanda Lancome Hypnose de AICI.

De indata ce imi fac o parere concreta despre aceste produse, revin cu mai multe detalii! 

Sa aveti o zi buna!

2 comentarii:

  1. Am observat crema Cien si vreau sa o incerc . Astept sa citesc parerea ta :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Revino maine pe blog, voi publica un review la crema Cien! O zi buna!

      Ștergere