marți, 24 iulie 2012

3 creme cu sclipici pentru un bronz pus in valoare!

Cremele, uleiurile, gelurile, pudrele cu particule stralucitoare care confera un aspect deosebit pielii sunt o alegere inspirata pentru punerea sa in valoare, mai ales daca razele soarelui v-au "rasfatat" suficient pentru a obtine un bronz reusit.

Astazi am trei sugestii de astfel de produse "sclipitoare" pentru voi. 

Am redescoperit de curand lotiunea de corp hidratanta Dove Supreme Silk cu particule care sa dea pielii o stralucire naturala. Este o lotiune foarte hidratanta, care se absoarbe usor in piele. Particulele stralucitoare se vad destul de discret in interior, dar la lumina naturala sunt evidente. Desi nu ma deranjeaza acest lucru, pentru ca pielea arata hidratata si sclipiciul nu este de prost gust, mi-as fi dorit ca, privita de aproape, pielea sa nu para atat de incarcata de particulele stralucitoare. Crema nu ma incanta nici prin mirosul sau puternic, dulceag. Este, insa, cea mai hidratanta optiune din cele trei prezentate in aceasta postare. 
Pretul sau este de aproximativ 12 ron si o gasiti in hypermarket-uri si in DM.





Pentru o varianta discreta si benefica pentru piele, recomand lotiunea de corp Mario Badescu Summer Shine. Despre aceasta lotiune v-am povestit si AICI. Mirosul ei este incantator, fresh, de cocos. Crema contine vitamina A. Ingredientele sale sunt perfecte pentru hidratarea si hranirea pielii, in timp ce particulele pun in valoare bronzul, intr-o maniera mult mai discreta decat lotiunea Dove. Este preferata mea pentru aceasta vara. 
Gasiti produsele Mario Badescu online, pe Carespot, sau la standul Mario Badescu din AFI Palace Cotroceni.





O optiune atipica pentru a "imbraca" pielea in sclipiri aurii este gelul Moschino Glamour. La prima vedere, pare aur lichid si am fost convinsa ca nu imi va placea sa port atat de mult sclipici pe corp. Odata intins, insa, se transforma complet. Particulele fine pun in valoare zonele in care gelul este aplicat. Eu recomand sa il aplicati pe decolteu si pe umeri, in special seara. Aplicati cu masura, altfel veti straluci ca un glob de pus in bradul de Craciun!

Mirosul sau este puternic, preponderent floral, de aceea recomand sa il folositi fie impreuna cu celelalte produse din gama Moschino Glamour (lotiune de corp, gel de dus si parfum), fie singur sau cu lotiuni de corp fara miros. Un mare avantaj al acestui gel este ca odata aplicat, se usuca instantaneu pe piele, astfel incat va puteti imbraca imediat, fara a trebui sa asteptati, ca in cazul unei lotiuni de corp. Folosind acest gel, evitati si sa transferati sclipiciul pe haine. Gasiti produsele Moschino Glamour in parfumerii sau online, AICI.




Eu le-am pus pe toate trei in bagaj! Plec in vacanta pana pe 31 iulie si nu va voi raspunde la comentarii, insa reveniti pe blog pentru postari interesante!





4 comentarii:

  1. la ce magazine il gasesc pe ultimul? si kt costa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am vazut gelul Moschino Glamour numai la set, impreuna cu parfumul si lotiunea de corp din aceeasi gama. Asa le-am cumparat si eu. Gasesti, spre exemplu, setul, aici: http://www.ebay.co.uk/itm/Moschino-Glamour-EDP-100ml-Body-Gel-50ml-Shower-Gel-100ml-Body-Lotion-100ml-/281074252533. Cred ca se mai gaseste inca si in parfumerii.

      Ștergere