luni, 30 iulie 2012

D&G Light Blue reinventat!

 Lansat in 2001, Light Blue este unul dintre parfumurile clasice D&G, cu o aroma inconfundabila, perfecta pentru vara. Dolce&Gabbana Light Blue surprinde esenta "la dolce vita" si senzualitatea Mediteranei, dupa cum spun creatorii sai.

Parfumul ideal al zilelor si serilor de vara, deopotriva, imbina note de mar, clopotei si cedru sicilian la varf, care sa aminteasca de verile toride din Italia. Notele de mijloc sunt subtile - senzualitatea iasomiei este temperata de puritatea trandafirului alb. La baza, notele sunt de ambra si mosc. 


Am fost surprinsa sa descopar ca din aceasta vara, Light Blue are o noua varianta, intitulata sugestiv Light Blue Dreaming in Portofino. Nici barbatii nu au fost lasati balta - Light Blue Living Stromboli Pour Homme este un parfum intens si fresh.

Portofino este un loc incantator, de pe Riviera Italiana, scaldat de apele Mediteranei si apreciat de turistii de pretutindeni. Pentru a reda farmecul acestui orasel, parfumul include note dulci, senzuale, ametitoare, de litchi, iris si osmanthus, in care se amesteca note subtile de ambra si patchouli.
Puteti comanda  Light Blue Dreaming in Portofino de AICI. Daca doriti sa va rasfatati si prietenul, gasiti AICI parfumul Light Blue Living Stromboli Pour Homme.

Abia astept sa le incerc! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu