marți, 26 iunie 2012

Cateva produse noi de care sunt incantata

Ma plictisesc repede chiar si de cosmeticele cu care ma inteleg bine. De aceea, obisnuiesc sa le schimb periodic cu lucruri noi, din dorinta de a descoperi alte produse bune pe care sa vi le recomand. 

Pentru ca nu mai dadea rezultate, am schimbat samponul Klorane cu chinina si complex de vitamine B cu un sampon pentru par gras cu extract de urzica de la aceeasi marca, in speranta ca va fi la fel de bun. Primele experiente cu el nu au fost tocmai reusite, dar sunt determinata sa termin sticla de 200 ml inainte de a ma pronunta intr-un review. Am cumparat samponul din Centrofarm, la pretul redus de 27 ron.



Un alt produs pe care l-am inlocuit este crema de fata Roc Hydra+, care s-a dovedit a fi prea hidratanta pentru tenul meu vara. Mi-am cumparat fluidul pentru ten normal si gras Olay, cu SPF 15. 
Formula este usoara, cantitatea flaconului este enorma - 100 ml, asa ca presimt ca nu voi ajunge sa il termin. Momentan imi place foarte mult. As fi preferat sa aiba o pompita de dozare a cremei pentru ca tind sa irosesc produsul. Per total, prima impresie este foarte buna. 
O gasiti in orice hypermarket, cu aproximativ 23 ron.

 
Pentru hidratarea pielii, am descoperit un super ulei de corp. Este un ulei de masaj de la DermArgan, foarte hidratant, care contine ulei de argan, ulei de caise, ulei din seminte de susan si vitamina E. De asemenea, contine ulei esential de portocale. Mie mi se pare superb! Hidrateaza foarte bine pielea, mai ales daca il aplic pe pielea umeda, si nu o lasa uleioasa. In schimb, pielea are un aspect tonifiat. Este cel mai bun produs pe care l-am folosit in ultima vreme!
Uleiul este produs in Maroc, nu are parabeni si costa aproximativ 72 ron. 


In materie de parfumuri, vara aceasta am revenit la Dolce & Gabbana Light Blue, parfumul ideal pentru zilele toride. Pentru seara am ales J'Adore Dior, a carui aroma imi place la nebunie dar nu sunt multumita de persistenta sa. Ma asteptam sa reziste mai mult de 3 ore.


Voi ce produse folositi in ultima vreme?

2 comentarii:

  1. klorane mie imi usca parul. dar in general produsele sunt bune.puup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu am avut probleme cu produsele lor, doar samponul Citrus Pulp mi s-a parut dezastruos pentru ca mi-a incalcit parul foarte tare. pup si eu!

      Ștergere