marți, 19 iunie 2012

Noutati si oferte de vara de la Avon!

Stiu ca multe dintre voi ati incercat si apreciati Avon, asa ca m-am gandit ca o postare despre produsele din noul catalog va fi utila!


Campania 09/2012 Avon aduce o multime de produse noi si de oferte convenabile! 
Perlele bronzante, de care am fost multumita tot timpul, vin acum intr-o noua varianta, cu pigmenti care reflecta lumina. Pretul este de 30 ron si sunt convinsa ca arata foarte bine pe un ten bronzat!


Nou este si fardul bronzant Avon Glow, cu efect de matifiere, care costa 30 ron. 


Va puteti pune in valoare bronzul si cu noile produse Skin So Soft - gelul exfoliant cu particule aurii (16 ron), gelul nuantator (20 ron) si uleiul de corp cu particule aurii (17 ron).



Ce m-a atras cel mai tare din acest catalog este rujul Plump Pout, care promite sa confere volum buzelor, datorita formulei imbogatite cu retinol si colagen. Nuantele sunt diversificate - mie mi-au placut mult In The Pink, Terracotta, Chilli si Shimmer Peach. Pretul special de lansare este de 17 ron.



Gama recent lansata Planet Spa cu extract de alge marine este redusa substantial (masca exfolianta costa 19 ron, masca de par 16 ron, tratamentul pentru zona ochilor 14 ron iar gel de corp pentru fermitate 25 ron). 
Tot din gama Planet Spa puteti cumpara mini masti de fata cu 2 ron - puteti alege intre masca cu unt de shea, masca cu ulei de masline si masca cu minerale din Marea Moarta. 




Pentru cele pasionate de machiaj, trusa de farduri de pleoape True Colour Quad vine in doua noi combinatii de culori, in nuante de violet/albastru si verde. 


Colectia de oje include o multime de culori vibrante pentru o pedichiura care sa va scoata din anonimat in aceasta vara. Iar pentru o manechiura cuminte si classy, noul set de manechiura frantuzeasca, la 24 ron, este o optiune. Setul contine 1 lac de unghii alb, un lac de unghii colorat si 30 benzi protectoare. 



Sunt reduceri la majoritatea parfumurilor. Noua apa de toaleta floral-fructata, Miami Party, este redusa si costa 20 ron.


Cat despre parfumurile consacrate, sunt reduse cu pana la 40% si puteti cumpara 1 parfum cu 69 ron si 2 parfumuri cu 100 ron.




Avon Solutions cuprinde doua game noi - Freshest Pure, cu extract din floare de colt, care include gel exfoliant (17 ron), lotiune tonica fara alcool (17 ron) si gel hidratant (20 ron) si Ageless Bloom 40+, cu extract de glicina, pentru reducerea ridurilor. Atat crema de noapte, cat si cea de zi cu SPF 20, costa 20 ron.



Noile produse Foot Works au extract de menta si aloe vera. Gama cuprinde un spray racoritor (12 ron), o lotiune exfolianta (10 ron) si o lotiune racoritoare (10 ron). Le puteti cumpara impreuna cu 20 ron!


Nu in ultimul rand, daca alegeti accesorii colorate pentru plaja, aveti la dispozitie rogojina de plaja in nuante calde, cu 30 ron, la achizitionarea de produse din brosura in valoare de 40 ron!


Spor la shopping!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu