duminică, 20 mai 2012

Am zis Yes to...Carrots!

         Este pentru prima data cand incerc produsele pentru ten Yes to Carrots. Am ales crema de ochi Yes to Carrots din doua motive - in primul rand, o curiozitate legata de gama aceasta de produse despre care am citit numai lucruri bune. In al doilea rand, mi-a placut consistenta cremei de la prima incercare in Sephora. 

         Crema nu contine parabeni, petroleum si SLS. In schimb, combina antioxidanti din ceai verde cu extract de suc morcovi organici, aloe vera si minerale din Marea Moarta, pentru a hidrata intens si a revitaliza pielea din jurul ochilor.



         Crema are un miros subtil, placut. Consistenta este onctuoasa, insa in contactul cu pielea, crema aproape ca se topeste si se absoarbe imediat prin masaj. Lasa pielea hidratata iar zona ochilor pare odihnita. Desi nu are efect asupra cearcanelor, estompeaza ridurile iar efectul nu tine doar cateva ore. Pe tot parcursul zilei, pielea ramane fina. Crema este recomandata si seara, insa eu prefer sa aplic ulei de samburi de struguri. 

         Ambalajul este un alt mare avantaj al acestei creme. Tubul de 30 ml (o cantitate mare pentru o crema de ochi) are o pompita care permite dozarea produsului si de asemenea, permite aplicarea cremei in conditii igienice. Este recomandata folosirea ei in maxim 12 luni de la deschidere.  

         Mie imi place foarte mult! Mi-a deschis curiozitatea si pentru alte produse Yes to... si cu siguranta voi fi mai atenta la ce ofera simpatica gama din Sephora. 
         Pretul cremei este de aproximativ 67 ron. Gasiti produsele Yes to.... in magazinele Sephora. 

Va urez o duminica placuta si va recomand sa admirati tinutele actritelor ce defileaza pe covorul rosu de la Cannes!

3 comentarii: