duminică, 6 mai 2012

Oferte de nerefuzat la Avon Planet Spa!

         Campania 07/2012 Avon aduce cateva produse noi, dar si oferte tentante. Nu am fost niciodata o fana a produselor Avon, desi trebuie sa recunosc ca este mult mai comod sa comanzi dintr-un catalog in care toate lucrurile arata perfect decat sa umbli din magazin in magazin in cautarea a ceea ce iti doresti. 

         Gama Planet Spa mi s-a parut mereu foarte buna si variata. Noile produse Planet Spa au in componenta alge marine pentru a asigura fermitatea pielii, ingrijirea zonei ochilor si ingrijirea parului. Au un miros foarte placut iar preturile de lansare sunt avantajoase. Interesant mi s-a parut gelul de corp pentru fermitate (24,99 ron), care se aplica dupa masajul corporal cu o perie care arata foarte bine (24,99 ron). 



         Si celelalte produse Planet Spa au reduceri de pana la 45%. Cea mai avantajoasa oferta am gasit-o, insa, la mastile pentru ten. Sunt 6 masti de 75 ml, iar oricare 3 masti costa doar 29,97 ron. In principiu, veti gasi macar una care sa vi se potriveasca - cea cu extract de floare de lotus pentru curatarea porilor, cea hranitoare cu unt de shea, cea pentru calmarea pielii cu sake si orez, cea hidratanta cu extract de masline, cea detoxifianta cu minerale si namol sau poate masca noua cu extract de alge, pentru revitalizarea pielii. Toate suna tentant!


Reduceri sunt si la produsele pentru protectie solara. O alta noutate este gama hidratanta pentru picioare cu unt de shea iar preturile de lansare sunt mici. Produsele cu ulei de menta pentru picioare au efect odorizant si sunt reduse cu 50%, in timp ce setul cu lavanda asigura relaxarea. 


Superba culoarea sandalelor!

Nu in ultimul rand, vreau sa amintesc lacurile de unghii cu efect mozaic, care costa 14,99 ron si se pot aplica peste lacul de unghii preferat. 

Cat despre accesorii, ceasul de mai jos mi se pare in tendinte si foarte potrivit pentru aceasta vara! Costa 79,99 ron.

Spor la cumparaturi!  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu