marți, 17 aprilie 2012

4 produse bune pe care abia le-am descoperit

Am avut norocul de a descoperi cateva cosmetice foarte bune in ultimul timp. Le voi face review-uri in scurt timp, dupa ce ma voi convinge ca nu am doar o impresie pozitiva de scurta durata despre ele, ci se vor dovedi eficiente si pe termen lung. 

Prima mea "descoperire" este crema de ochi Yes to Carrots. Experienta mea cu produsele Yes to... s-a limitat pana acum la balsamuri de buze, desi auzisem lucruri foarte bune despre aceste produse, indeosebi despre sampoane. 
Crema de ochi are o formula onctuoasa, dar in contact cu pielea, se absoarbe foarte repede si lasa pielea vizibil hidratata. Imi place mult! Si are 30 ml :D!


Un al doilea produs care imi place mult este cleanser-ul de la Olay, un gel de curatare potrivit pentru toate tipurile de ten, cu o formula delicata, care lasa tenul curat, dar nu usuca pielea, ci o lasa fina, hidratata. De obicei, gelurile de acest tip mi-au lasat senzatia de piele uscata. Este primul cu care ma inteleg atat de bine. Tubul are 150 ml si se consuma destul de greu.

Voi include aici si cel mai recent parfum preferat de mine - Lolita Lempicka The First Fragrance. Este feminin, dulce, dar nu ametitor, este sofisticat, senzual...exact parfumul la care aspiram la inceputul primaverii si care nu era de gasit. Sticluta are un aer jucaus ce nu dezvaluie rafinamentul aromei pe care o adaposteste. Presimt ca va fi parfumul primaverii pentru mine. Il puteti comanda de AICI.



Cu revista Marie Claire am primit crema de maini Yves Rocher Fruit Merveilleux de Noel, o crema fina, cu o textura usoara si cu un miros innebunitor de citrice. Se absoarbe usor in piele si lasa mainile hidratate. Incape si in geanta, de aceea o voi purta dupa mine. O descoperire placuta!



Am si un accesoriu favorit in aceasta perioada - este vorba despre o brosa primita de 8 martie, simpla, dar de efect, care inveseleste orice tinuta anosta. 


Va doresc o zi frumoasa!

6 comentarii:

  1. si eu am auzit numai lucruri bune despre lolita <3. Asteptam review-uri

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna:) Am dat azi startul unui giveaway si voi fi incantata daca vei participa! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Andra Malin, in curand :D!

    @ Universul DADA, multumesc pentru invitatie!

    @ Amelia, si mie imi plac produsele lor!

    @ Coco, de acord cu tine :D!

    RăspundețiȘtergere
  4. It’s impressive that you are getting thoughts from this piece of writing as well as from our dialogue made here.
    My site > Metropolitan - Ladys

    RăspundețiȘtergere