miercuri, 25 aprilie 2012

Noutati pentru vara de la Guerlain!

Desi foarte scumpe, produsele Guerlain au fost apreciate mereu pentru calitatea lor. Eu le-am admirat si design-ul, intotdeauna ingenios, elegant si rafinat. 

Colectia pentru vara lui 2012 nu face exceptie. Este creata in colaborare cu designer-ul Emilio Pucci, recunoscut pentru imprimeurile sale, pe care le regasim si in colectia acestui sezon. Cred ca recunoasteti imprimeul, rochia de mai jos este Pucci iar elemente din imprimeul sau se regasesc si in colectia Guerlain. Albastrul este lait-motivul colectiei si de altfel, una dintre culorile verii.



Colorata colectie Terra Azzurra pentru Guerlain este inspirata de Riviera Mediteraneana si intr-adevar, culorile ma duc cu gandul la plaja, la mare, la palarii purtate pentru a imblanzi soarele arzator de pe...Coasta de Azur, spre exemplu :D. Imaginea colectiei este superba Natalia Vodianova. 

Meteorites Perles d'Azur este o pudra sub forma de perle in sase culori inedite. 

Star Powder are patru nuante superbe, care pun in valoare un chip bronzat. Cele doua pudre pot fi aplicate cu pensula speciala din colectie. 


Pentru ochi, cele patru culori din paleta de mai jos sunt ideale pentru a accentua privirea. 

Khol-ul iese din tipare si are o nuanta de albastru, foarte in voga in acest sezon. 

Pentru cele curajoase, un rimel in aceeasi nuanta de albastru poate fi o optiune. 

Cele trei nuante de gloss m-au cucerit prin denumiri - Porto Fino, gloss-ul roz, este preferatul meu, Porto Ercole are o nuanta maronie, in timp ce Porto Azzuro este de un albastru rapitor, insa presupun ca aplicat pe buze, este transparent si intensifica nuanta pe care o purtati.

Cat despre manechiura si pedichiura, optiunile Guerlain sunt limitate - doar doua nuante fac parte din colectie, insa sunt vibrante si cu siguranta atrag atentia. Riviera este o oja albastra, in timp ce Paradisio are o frumoasa nuanta de coral. 
Sursa foto: Beauty Crazed

Nu stiu cand vom gasi colectia in Romania, insa in strainatate data de lansare este 1 mai. Repede, repede, speram ca va veni si la noi!

Nu-i asa ca vi s-a facut dor de vara si de plaja? 

2 comentarii:

  1. Ce colectie frumoasa, imi place la nebunie rochia maxi in nuantele alea! Si eu salivez dupa Guerlain
    http://federova.blogspot.com/2012/04/gloss-guerlain-kisskiss-no860-rose.html

    RăspundețiȘtergere
  2. I don't even understand how I finished up right here, but I believed this post was great. I don't recognise who you might be but certainly you
    are going to a famous blogger should you aren't already. Cheers!
    Look at my page ; read here

    RăspundețiȘtergere