duminică, 25 martie 2012

Crema de ochi SVR Chronolys, doar o alta crema

Mi s-a terminat tubul de SVR Chronolys si, desi am amanat acest review destul de mult timp in speranta ca voi vedea rezultate, acum imi este clar ca nu pot vedea imbunatatiri din moment ce nu mai am crema. 

SVR Chronolys este o crema pentru conturul ochilor cu efecte contra ridurilor, a pungilor de sub ochi si a cearcanelor. Nu mi s-a parut stralucita in niciunul dintre aceste trei aspecte. Intr-adevar, reduce pungile de sub ochi, dar nu este o problema grava pentru mine, astfel incat orice crema folosita pana acum de mine a avut acelasi efect. In privinta cearcanelor, nu am sesizat nicio diferenta. Cat despre riduri, sunt aceleasi de pana acum, nu mi-au mai aparut, dar nici nu s-au diminuat. Nu ma asteptam la miracole, dar am incercat creme cu un efect de estompare destul de bun. 

Ambalajul este unul practic si igienic, un tub de 15 ml, care permite dozarea cremei. Mie mi-a ajuns aproximativ 2 luni.
Este o buna baza de machiaj, are o textura usoara si se absoarbe imediat in piele, astfel ca puteti aplica fara griji fond de ten sau anticearcan.
Crema contine extract vegetal, magneziu si hibiscus. Nu are parabeni. 

Nu voi recumpara crema SVR Chronolys pentru ca nu i-am gasit niciun punct forte care sa o diferentieze de tot ce am incercat pana in prezent. Pretul este de 55 ron, o gasiti in farmacii. Eu am cumparat-o din Centrofarm. 

Daca sunteti curioase in privinta produselor SVR, am incercat si crema de fata SVR Lysalpha si mi s-a parut foarte buna. 

O duminica placuta!

5 comentarii:

  1. si tie duminica placuta.mersi ptr review! pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim pentru review.;) Am vazut si eu aceasta crema in cautare de produse pt conturul ochilor dar nu m-am putut decide daca sa-i dau o sansa sau nu...

    Acum folosesc crema pt ochi de la Elmiplant care imi este pe terminate. Cel mai mult imi place ca hidrateaza conturul ochilor destul de bine. Mi-ar fi placut sa fie putin mai consistenta, caci dupa ce se absoarbe in piele, aceasta devine aproape mata...

    Si aceasta crema este buna ca baza de machiaj si ca si in cazul tau nu vad modificari semnificative... Daca nu gasesc un produs care sa para mai interesant, probabil o s-o recumpar.

    Ai mai incercat si alte produse pt conturul ochilor?

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Modniza, te pup!

    @ Diana, nu am incercat crema de la Elmiplant. Imi plac cremele pentru conturul ochilor si am incercat destul de multe - cateva de la L'Oreal (bunicele), Nuxe Nirvanesque (printre cele mai bune, http://beauty-tested.blogspot.com/2011/05/de-ce-crema-de-ochi-nuxe-nirvanesque.html), Caudalie Pulpe Vitaminee (cam scumpa pentru efectele sale, http://beauty-tested.blogspot.com/2011/10/crema-de-ochi-caudaliede-ce-o-consider.html), Uirage Peptilys (nu m-a surprins cu nimic, http://beauty-tested.blogspot.com/2011/03/crema-de-ochi-uriage-peptilys.html), Vichy Aqualia Antiox (nu a avut niciun efect, http://beauty-tested.blogspot.com/2011/04/profund-dezamagita-de-vichy-aqualia.html). Cam atat imi amintesc :D! Acum sunt in cautarea alteia, sper sa gasesc una eficienta! Ma gandesc la Roc...:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai incercat ulei de migdale dulci pentru ochi , lumineaza din prima zi de folosire .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, il folosesc foarte des si sunt multumita de el! Esta mai hidratant decat multe creme. Il folosesc noaptea, iar ziua acum folosesc crema de ochi Yes to Carrots, care mi se pare foarte buna. :*

      Ștergere