sâmbătă, 4 februarie 2012

Favoritele lunii ianuarie!

In sfarsit reusesc sa postez preferatele lunii ianuarie! Promit ca de indata ce termin cu examenele, mai exact de vineri, revin cu mai multe postari!

In luna ianuarie am mizat in primul rand pe hidratare, pentru ca au fost zile foarte reci in care nu am simtit nevoia unui machiaj elaborat, ci a unor creme eficiente.

In primul rand, mi-a placut mult crema Roc Hydra+ Legere. Este suficient de hidratanta iar efectul dureaza intreaga zi. In acelasi timp, este potrivita pentru tenul mixt si nu mi-a creat nicio problema. Este si o baza de machiaj foarte buna!

Despre laptele de corp Elmiplant am scris AICI. Mi s-a parut foarte bun, foarte hidratant si mi-a placut aspectul usor lucios pe care il confera pielii.

Un alt produs care mi-a placut, desi l-am folosit doar in perioada Sarbatorilor de iarna, a fost gelul de corp cu sclipici Moschino Glamour. Este potrivit pentru petreceri sau pentru seri in care vreti sa atrageti atentia. Are particule aurii ce se intensifica in functie de cat gel aplicati. Va fi perfect vara!

Parfumurile pe care le-am folosit luna aceasta sunt Moschino Glamour (disponibil AICI) si YSL Cinema (pe care il gasiti AICI), doua parfumuri puternice, numai bune pentru zilele in care simt nevoia de arome persistente.

Nu in ultimul rand, am avut in permanenta cu mine balsamuri de buze. Preferatele mele in ianuarie au fost Labrosan Pina Colada si I Provenzali cu unt de shea.


Va urez un weekend placut!

3 comentarii:

  1. imi plac preferatele tale :) si eu sunt pt parfumuri mai puternice in perioada asta. te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. I do not even know how I finished up here, but I thought this submit used to be good. I do not know who you are however definitely you're going to a famous blogger if you aren't already. Cheers!
    My web page > Metropolitan - Ladys

    RăspundețiȘtergere