marți, 15 noiembrie 2011

Fluidul hidratant matifiant Clarins pentru ten mixt - review

        Astazi va voi vorbi despre fluidul hidratant matifiant Clarins, pe care l-am cumparat din dorinta de a gasi o crema usoara pentru tenul mixt, dar suficient de hidratanta.

        Este o crema cu o textura fina, foarte usoara, aproape fluida, incomparabila cu vreo alta crema de fata incercata de mine pana acum.

        Promite sa matifieze si sa asigure hidratarea necesara tenului. In cazul meu, nu a excelat in niciunul dintre aceste aspecte in timpul verii. Folosesc crema de 3 luni si abia de cand vremea de afara s-a racit si soarele nu isi mai face aparitia atat de des pe cat mi-as dori, simt ca incep sa ma inteleg bine cu fluidul de la Clarins in privinta matifierii.

        Cat despre hidratare, pielea se simte catifelata, dar senzatia nu este de durata. Totusi, nu ma strange in niciun moment al zilei si nici nu am portiuni deshidratate. Pentru o crema cu o textura atat de usoara, se descurca foarte bine.


        Crema este ambalata intr-un tub practic, elegant, de sticla, de 50 ml.
       Pompita permite dozarea foarte buna a produsului, de aceea eu o folosesc zilnic de 3 luni si inca mai am produs...din pacate, nu pot spune cat mai am, pentru ca tubul este mat si nu imi ofera niciun indiciu in acest sens. Mi-ar fi placut sa pot vedea cata crema mai este in tub.

       Trei pompite sunt suficiente pentru aplicarea cremei in fiecare dimineata pe ten si pe gat. Crema se absoarbe foarte repede in piele si este o baza de machiaj foarte buna.

        Pretul nu este foarte mare - eu am cumparat-o din afara tarii si a costat 30 euro. Pentru o crema folosita timp de 3 luni, cu rezultate destul de bune, mi se pare un pret acceptabil.

        Nu stiu daca o voi recumpara. Cu siguranta, insa, m-a facut curioasa in privinta altor produse Clarins, asa ca voi lua in considerare aceasta optiune pe viitor.

Sa aveti o zi frumoasa si sa va bucurati de soarele de afara!

4 comentarii:

  1. ca sa vezi cata lotiune mai este in tub,o pui seara in dreptul unei veioze aprinse.nu tine mult hidratarea ptr ca e lotiune ,nu crema,deci mult mai fluida si usoara.

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Anonim, multumesc pentru sfat, voi incerca!

    RăspundețiȘtergere
  3. mare chestie 30 eur :)) eu ce sa mai zic ca folosesc numai de la kanebo toate produsele inclusiv crema pt corp, de la clarinse folosesc doar masca cu argila roz

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Anonim, fiecare isi decide propriul buget de beauty. Daca ai gasit produse scumpe si care sa fie si eficiente pentru tenul tau, este foarte bine. Cand un produs nu da rezultate, nu conteaza cat de ieftin sau de scump este. Cat despre pretul cremei de mai sus, am zis ca mi s-a parut acceptabil, nu prea mare sau prea mic. Mi se pare normal ca persoanele interesate de produs sa cunoasca si pretul sau. Multumesc pentru comentariu!

    RăspundețiȘtergere