marți, 8 noiembrie 2011

5 motive pentru care mi-a placut L'Oreal Accord Parfait

La multi ani sarbatoritilor de astazi!

In revistele cumparate in ultimul timp, am gasit mai multe mostre de fond de ten L'Oreal Accord Parfait.
M-am bucurat ca pot incerca un fond de ten nou, pentru ca tocmai mi se terminase Bourjois Healthy Mix si inca nu ma hotarasem ce fond de ten sa imi cumpar.

De ce mi-a placut Accord Parfait?
  • are o textura placuta si se intinde usor;
  • rezista foarte bine pe ten pentru mai mult de 6 ore si are acoperire mare;
  • am ramas suprinsa de faptul ca tenul mi-a ramas mat cat timp l-am purtat, mai mult decat cu orice alt fond de ten incercat pana acum. Acest lucru a fost, de fapt, marele plus pentru mine!
  • nuanta incercata, Beige Dore, mi s-a potrivit foarte bine si intr-adevar a aratat natural pe tenul meu pentru cateva ore, s-a armonizat cu nuanta pielii mele.
  • desi mi-a matifiat tenul intreaga zi, nu mi-a uscat pielea.
Ce nu mi-a placut si motivul pentru care nu l-am cumparat a fost ca dupa aproximativ 5 ore de la aplicare, desi acoperirea a ramas mare, nuanta a capatat o tenta pamantie si nu a mai aratat deloc natural... Nu mi-a placut deloc, aratam obosita si nuanta nu era cea care ma incantase atunci cand am aplicat fondul de ten.

Pretul este de 58 ron, eu inca nu m-am hotarat daca voi cumpara L'Oreal Accord Parfait in viitorul apropiat.

Sa aveti o zi buna!

2 comentarii:

  1. Mie imi place mult fondul asta de ten, iti sugerez sa incerci si o culoare apropiata de cea incercata de tine, s-ar putea sa se comporte altfel, marele avantaj e ca L'Oreal are o paleta destul de mare de nuante...

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Simona, multumesc pentru sugestie! Cu siguranta il voi mai incerca, pentru ca mi-a placut efectul sau matifiant. Intr-adevar, nuantele sunt multe...voi incerca una cu o tenta roz, nu bej. :*

    RăspundețiȘtergere