marți, 9 august 2011

Blush Pretty Compact #P116 Flormar - review si swatch


Aceasta este o postare programata. Voi raspunde comentariilor voastre incepand cu 27 august, cand ma intorc :D. Pana atunci...holidaaaay!

     Mi-am cumparat blush-ul de la Flormar din curiozitate pentru a testa eficienta produselor de makeup Flormar - eram deja foarte multumita de ojele lor.

     Cu blush-ul Pretty Compact m-am ales, de fapt, cu doua nuante de blush. Prima nuanta, preferata mea si cea pentru care am cumparat blush-ul Flormar este un roz deschis, usor stralucitor, care da luminozitate, prospetime tenului meu. Imi place foarte mult.

     Cea de-a doua este un caramiziu destul de inchis. Ambele nuante rezista foarte bine, le-am tinut pana la 10 ore pe ten si nu si-au pierdut din intensitate. Asta a fost o surpriza foarte placuta. Nuantele sunt foarte pigmentate, de aceea trebuie intinse foarte bine, altfel aveti sanse sa va stricati tot machiajul.


     Pentru cele ce isi doresc sa obtina nuante mai intense, pot insista in aplicarea produsului - eu scutur foarte bine pensula inainte de a aplica iar apoi reaplic daca simt nevoia de obraji mai intens conturati.

     Eu consider blush-ul un produs indispensabil in machiaj, care poate schimba spectaculos aspectul cuiva daca este aplicat corect.
     Blush-ul Flormar costa 20 ron si are 14 grame. Pentru o suma atat de mica, am obtinut doua nuante pigmentate si rezistente!

2 comentarii: